Grătar: Cum să rezolvi problemele legate de excesul de fum din mediu.

Grătar: Cum să rezolvi problemele legate de excesul de fum din mediu.

O problemă comună cu cele mai multe șeminee, sobe sau grătare este cu siguranță problema de tracțiune a fumului de-a lungul coșului de fum.

Motivele pentru această problemă sunt diverse, greu de prevăzut la construirea unei case și chiar mai greu de rezolvat dacă cineva crede că intervențiile directe pe coșul de fum sau pe evoluție ar fi suficiente.

Singurul produs, sigur pentru a rezolva problema fumului de la șemineu și în același timp ușor de utilizat și rentabil, este ventilatorul electric de șemineu.

Un ventilator electric de șemineu este echipat cu un motor forțat care elimină complet problema de tracțiune slabă a coșului de fum, contracarând complet cauzele, oricare ar fi acestea.

Gemi Elettronica poate furniza diverse modele de ventilatoare electrice de șemineu, fiecare cu caracteristici diferite și unice în lume.

Modelele din care puteți alege sunt: Ventilatorul de bază pentru șemineu, ventilatorul electric de șemineu profesional și ventilatorul de șemineu din cupru profesional.

Ventilatorul electric de șemineu de bază

are o putere de aspirație de 2500 de metri cubi pe oră și poate rezista la o temperatură de 300 de grade.

Ventilatorul electric de șemineu profesional

în schimb, are o putere de aspirație de 3800 de metri cubi pe oră și poate rezista la o temperatură de 700 de grade. Cu o rezistență la temperaturi ridicate de până la 700 de grade, este ușor de înțeles că acest ventilator de șemineu poate rezista și unui incendiu de coș de fum.

Ventilatorul electric de șemineu profesional din cupru

la fel ca cel profesional descris anterior, are o putere de aspirație de 3800 de metri cubi pe oră și poate rezista la o temperatură de 700 de grade, dar este făcut din oțel inoxidabil cu un placaj real de cupru.
Placajul real de cupru și oțelul inoxidabil permit, pe lângă o durabilitate mai mare în timp, și rezistența la săruri, făcând acest produs unic în lume nu doar din punct de vedere estetic, ci și ideal pentru zonele de coastă.

Ambele modele de ventilatoare de șemineu profesionale, atât cel maro închis cât și cel din cupru, au un motor de clasă H și sunt rezistente la temperaturi ridicate, nu conțin piese de plastic și condensatorul este amplasat într-o cutie externă, departe de sursele de căldură.
Toate aceste caracteristici nu permit topirea motoarelor ventilatoarelor de șemineu profesionale chiar și în caz de incendiu de evoluție.

Toate ventilatoarele de șemineu ale Gemi Elettronica sunt echipate cu un regulator cu 6 viteze, de la care se pornesc / opresc ventilatoarele de șemineu și se ajustează puterea de aspirație.
Acestea vin cu o capacelă de protecție a motorului (care este făcută din tablă și vopsită maro închis pentru primele 2 modele menționate, în timp ce este din oțel inoxidabil și vopsită cupru pentru al treilea ventilator de evoluție descris).
În jurul ventilatorului, ventilatoarele de șemineu ale Gemi Elettronica au o grilă de protecție, făcută din inele de oțel electro-sudate care servesc și ca protecție împotriva păsărilor.

Pentru toate modelele descrise, există posibilitatea de a alege între o bază pătrată (ventilatorul de șemineu electric este echipat cu brațe reglabile) și o bază rotundă (va fi furnizat un adaptor rotund în funcție de diametrul extern al evoluției).

Gemi Elettronica, cu ventilatorul său electric de șemineu, poate rezolva problema de fum a tuturor, indiferent de cauză.

Alegeți modelul care vi se potrivește cel mai binedând clic aici.

În cadrul universului Gemi, suntem mândri să vă prezentăm gama noastră largăde aspiratoare de fum pentru șeminee, fiecare cu caracteristici unice carevor satisface diversele nevoi ale clienților noștri. Dedicarea noastră cătreexcelență ne-a ghidat în dezvoltarea unei selecții variate de modele,asigurându-ne că fiecare detaliu a fost atent proiectat și îngrijit.

Aspiratoarepentru șeminee "de bază": Tiracamino pentru cei carecaută soluții fiabile și eficiente, punem la dispoziție linia noastră deaspiratoare pentru șeminee de bază. Aceste modele au fost concepute pentru aoferi performanțe solide la un cost accesibil, garantând o eliminareeficientă a fumului fără a compromite calitatea.
Caracteristicileprincipale: 300 C° de aspirație, 3 ani de garanție și 2500 M³/h putere deaspirație.

Aspiratoarepentru șeminee "profesionale": Dacă în schimbcăutați performanțe de nivel profesional, caracterizate de și mai multăputere și fiabilitate, extractorii noștri de fum profesionali sunt alegereaideală.
Caracteristicile principale: 700 C° de aspirație, 6 ani degaranție și 3800 M³/h putere de aspirație.

Colectia noastră se extinde și la o varietate de extractoare realizate cumateriale de înaltă calitate, inclusiv oțel inoxidabil și cupru.

Aspiratoarepentru șeminee "din oțel": Extractoarele din oțelîncarnează o eleganță modernă și sunt construite pentru a rezistaprovocărilor timpului, oferind o aspirație eficientă și un stilsofisticat.

Aspirator de fum electric cu 6 viteze, proiectat integraldin oțel inoxidabil Aisi 304. Datorită structurii sale, aspiratorul de fumrezistă la coroziunea cauzată de agenții atmosferici și de sarea marină,pentru o durată de viață mai lungă. Puterea motorului 3800m³/h, instalabilpe orice mărime de coș de fum. Tiracamino rezistent până la 700°, în caz deincendiu.

Aspiratoarepentru șeminee "din cupru": Pe de altă parte,extractoarele din cupru nu numai că reflectă o frumusețe clasică, dar semândresc și cu caracteristici de rezistență în timp.
Aspiratorul de fumcomignol din cupru este vârful gamei de aspiratoare electrice Gemi.Construit integral din oțel inoxidabil Aisi 304, pentru a permite rezistențala agenții atmosferici și la sarea marină. O atenție deosebită și laestetică, datorită placării cu cupru. La fel ca și modelul profesional"testa di moro", aspiră 3800m³/h și rezistă până la 700°. Rezolvareaproblemei fumului garantată. Ideal pentru șeminee, sobe, grătare, cuptoareetc. Garanție pe întreaga structură a tiracamino-ului pentru 10 ani.

Cumpără acum!.