Baterie

Atunci când alegeți un energizator pentru gard electric, este o bună practică să alegeți o baterie care să reziste în timp și să garanteze o fiabilitate ridicată. Bateriile de energizare Gemi sunt fabricate exclusiv în Italia, garantează o performanță de lungă durată și sunt ideale pentru energizatoarele Gemi Elettronica B12.

Baterie gel gard electric

Bateriile gel pentru gard electric sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc o baterie durabilă și fiabilă pentru energizatoarele lor. Aceste baterii au o tehnologie avansată care le permite să reziste în condiții extreme și să ofere o alimentare constantă pentru gardul electric.

Baterie 12 V

Bateriile de 12 V sunt cele mai potrivite pentru energizatoarele Gemi Elettronica B12. Aceste baterii au o capacitate mare de stocare și o durată de viață lungă, ceea ce le face ideale pentru a fi folosite în sistemele de gard electric. De asemenea, sunt ușor de instalat și de întreținut, ceea ce le face o alegere populară printre proprietarii de terenuri și fermieri.

Bateriile de energizare Gemi sunt fabricate cu materiale de calitate superioară și tehnologie avansată, garantând astfel o alimentare stabilă și fiabilă pentru gardul electric. Fie că aveți un gard mic sau unul mai mare, bateriile Gemi se pot adapta la nevoile dvs.

În plus, bateriile Gemi au o rezistență ridicată la temperaturi extreme și la șocuri mecanice, ceea ce le face o alegere excelentă pentru a fi folosite în condiții dificile. De asemenea, au un design compact și portabil, ușor de transportat și de utilizat oriunde aveți nevoie.

O altă caracteristică importantă a bateriilor Gemi este că sunt ecologice și nu conțin substanțe periculoase pentru mediu. Acestea sunt fabricate în conformitate cu normele și regulamentele europene, asigurându-se astfel că nu vor afecta negativ mediul înconjurător.

În concluzie, dacă doriți o baterie de calitate superioară pentru energizatorul dvs. de gard electric, alegeți cu încredere bateriile de energizare Gemi. Fiabile, durabile și ecologice, aceste baterii vor asigura o alimentare constantă și sigură pentru gardul dvs. electric.

Read more »

Contine 1 produs.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC
  • -20%
  Gemi Elettronica plumb baterie 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC pentru gard electric garduri electrificate garduri Gard electric, gard electrificat, gard pentru pasuni - pentru cai, ponei, vaci, capre, oi, mistreț, cerb, bovine Baterie plumb-acid, ideală pentru alimentarea aparatelor B12-2/B24 12 volți 7,2 amperi ...
  144,56 lei180,69 leiPret de baza-20% offPret
  Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC
   • -20%
   Gemi Elettronica plumb baterie 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC pentru gard electric garduri electrificate garduri Gard electric, gard electrificat, gard pentru pasuni - pentru cai, ponei, vaci, capre, oi, mistreț, cerb, bovine Baterie plumb-acid, ideală pentru alimentarea aparatelor B12-2/B24 12 volți 7,2 amperi ...
   144,56 lei180,69 leiPret de baza-20% offPret

   Questions and Answers

   Gard electric: pentru ce este?

   Gardul electric Gemi - 100% Made in Italy - este folosit pentru a alunga animalele sălbatice precum mistreți, căprioare, vulpi etc. Scopul gardurilor electrice este de a proteja teritoriul de invaziile inestetice. De asemenea, este folosit pentru a conține animale precum vaci, oi, porci etc. Nu are nimic de-a face cu vânătoarea. Avem la dispoziție toate certificatele legale pentru producerea și comercializarea gardurilor electrice. Aceasta este singura soluție legală pentru cei care doresc să-și protejeze plantațiile.

   Este gardul electric periculos pentru oameni?

   Gardul electric pentru animale nu este periculos nici pentru oameni, nici pentru animale. Ca în orice, chiar și pentru gardurile electrice există un standard care stabilește valorile care trebuie respectate. Energizatorul de gard este un produs care emite impulsuri intermitente cu un amperaj redus.

   De ce ai nevoie pentru un gard electric pentru mistreți și alte animale?

   Pentru a crea un gard electric pentru animale ai nevoie de: un energizator Gemi - 100% Made in Italy - pentru garduri care transporta curentul la gard, un fir conductor electrificat pentru gard si izolatoare pentru garduri electrificate infiletate pe stalpi pentru a sustine sarma. .

   De ce să introduceți 3 poli pentru împământarea gardului electric?

   Împământarea este un lucru fundamental pentru funcționalitatea gardului electric pentru animale, de aceea este recomandat să o faceți corect. Pentru a avea descărcarea totală a curentului de către energizator este necesar să se facă împământarea introducând în pământ 3 stâlpi zincați de 1 metru. Acestea trebuie pozitionate la 3 metri una de alta, la 80 cm in pamantul umed si la 20 cm in exterior, iar apoi sa le conecteze cu cablul galben. Impreuna cu gardul electric furnizam doar 1 metru de cablu care trebuie conectat la primul stalp. Se recomanda sa o faci acolo unde este prezenta vegetatiei, deci un sol umed. Solul arid nu este conductiv. Conform testelor efectuate, amplasarea a 3 stâlpi pe orice tip de teren nu va fi nicio problemă de funcționalitate. Dacă puneți o singură miză, puterea curentului simțit va fi mai mică decât raza sa și animalele vor putea trece gardul.

   Cât durează o baterie pentru energizatorul portabil și pe care ar trebui să îl folosesc?

   Pentru un energizator B12 este suficient să folosiți o baterie auto de 12V 40Ah. Autonomia, dacă nu există dispersie în gardul electric, este de aproximativ 10/12 zile. Altfel dureaza mai putin.

   Curentul este puțin departe de incinta animalelor electrice. Ce sa fac? Cum să unești două garduri?

   Daca curentul este departe de gardul electric, pentru energizatorul tau Gemi - 100% Made in Italy - avem cablul de trecere de inalta tensiune care poate functiona la suprafata sau in subteran, fara a se descarca. Cu acest cablu este posibil să transportați curent pe gard, fără nicio dispersie. Cablul pentru garduri electrice poate fi folosit și pentru a uni două garduri, apoi conectați un capăt la un prim gard și celălalt capăt la un al doilea gard, când există distanță mică între un gard și altul.

   Cum să vezi dacă există electricitate pe gard?

   Pentru a verifica dacă există curent pe gardul electric pentru animale, trebuie doar să aduceți vârful unei șurubelnițe cu mâner izolat la câțiva mm distanță de sârma gardului. În momentul în care auziți un ticăit, înseamnă că există curent pe gardul electric.

   Cum se instalează gardul electric?

   Un energizant nu poate fi ținut în aer liber. Trebuie păstrat în interior pentru a preveni deteriorarea cauzată de vreme. Pentru a-și descărca tot curentul, acesta trebuie împământat prin introducerea în pământ a 3 stâlpi zincați de 1 metru. Acestea trebuie amplasate la 3 m una de alta, la 80 cm in pamant (ud) si la 20 cm in exterior, iar apoi conectate cu cablul galben-verde. Dispozitivul are la ieșire un cablu pozitiv roșu care este conectat la gard și un cablu galben-verde care este conectat la primul țăruș de pământ. Nu conectați niciodată două electrificatoare la același fir, deoarece cele două impulsuri se pot anula reciproc, provocând probleme. Puteți conecta două electrificatoare la același gard, dar păstrați-le pe două linii separate de sârmă.