Derulator pentru fir gard electric

Prințipiul de funcționare al mulinetelor Gemi

Mulinetul Gemi este un accesoriu esențial pentru toți cei care utilizează un gard electric pentru a-și proteja proprietatea. Acesta este conceput pentru a înfășura rapid și ușor firul gardului electric, ajutând astfel la economisirea timpului și a efortului depuse la instalarea și întreținerea gardului electric. Mulinetul Gemi se bazează pe un sistem de angrenaje care rotește bobina în timp ce utilizatorul înfășoară firul în jurul acestuia, asigurând astfel o colectare rapidă și eficientă a firului gardului electric.

Avantajele utilizării mulinetelor Gemi

Mulinetul Gemi este un instrument de înaltă calitate, conceput pentru a facilita instalarea și întreținerea gardului electric. Printre principalele avantaje ale utilizării mulinetelor Gemi se numără:

 • Eficiență și economisirea timpului - mulinetul Gemi permite înfășurarea rapidă și ușoară a firului gardului electric, ceea ce face procesul de instalare și întreținere mult mai rapid și mai eficient.
 • Ușurință în utilizare - mulinetul Gemi este ușor de manevrat și nu necesită efort fizic considerabil, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea de către orice persoană.
 • Potrivit pentru orice material conductor de gard electric - mulinetul Gemi poate fi utilizat cu orice tip de material conductor pentru gard electric, cum ar fi sârme, fâșii sau cabluri.
 • Durabilitate și rezistență - mulinetul Gemi este construit din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face rezistent la utilizarea frecventă și la condițiile meteorologice extreme.

Cum să alegi mulinetul Gemi potrivit pentru tine

Există o varietate de mulinete Gemi disponibile pe piață, astfel încât să poți alege unul care să se potrivească nevoilor tale specifice. Atunci când selectezi un mulinet Gemi, este important să iei în considerare următoarele aspecte:

 • Capacitatea mulinetului - asigură-te că mulinetul are o capacitate suficientă pentru a înfășura întregul fir al gardului tău electric.
 • Durabilitate și rezistență - verifică materialele din care este construit mulinetul pentru a te asigura că este rezistent la utilizarea frecventă și la condițiile meteorologice extreme.
 • Ușurința în utilizare - alege un mulinet Gemi care este ușor de manevrat și nu necesită efort fizic considerabil.
 • Compatibilitatea cu materialul conductor al gardului tău electric - asigură-te că mulinetul este potrivit pentru utilizarea cu tipul de material conductor pe care îl folosești pentru gardul tău electric.

In concluzie, mulinetul Gemi este un accesoriu esențial pentru oricine utilizează un gard electric. Acesta facilitează instalarea și întreținerea gardului electric, economisind timp și efort. Asigură-te că alegi un mulinet Gemi care se potrivește nevoilor tale specifice pentru a te bucura de toate avantajele pe care le oferă.

Read more »

Contine 1 produs.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Molla galvanizzata per recinto elettrico Mulinetă Pentru Gard Electric
  Derulator pentru fir gard electric
  Tambur de sârmă și chingi cu multiplicator 3:1 pentru garduri electrice Gemi Bobinator de sârmă și bandă Gemi pentru colectarea rapidă și ușoară a gardului electric. Echipat cu un multiplicator 3:1 care garantează colectarea sârmei în câteva minute, fără a obosi, datorită mânerului practic. Ideal pentru orice...
  144,07 leiPret
  Molla galvanizzata per recinto elettrico Mulinetă Pentru Gard Electric
   Derulator pentru fir gard electric
   Tambur de sârmă și chingi cu multiplicator 3:1 pentru garduri electrice Gemi Bobinator de sârmă și bandă Gemi pentru colectarea rapidă și ușoară a gardului electric. Echipat cu un multiplicator 3:1 care garantează colectarea sârmei în câteva minute, fără a obosi, datorită mânerului practic. Ideal pentru orice...
   144,07 leiPret

   Questions and Answers

   Gard electric: pentru ce este?

   Gardul electric Gemi - 100% Made in Italy - este folosit pentru a alunga animalele sălbatice precum mistreți, căprioare, vulpi etc. Scopul gardurilor electrice este de a proteja teritoriul de invaziile inestetice. De asemenea, este folosit pentru a conține animale precum vaci, oi, porci etc. Nu are nimic de-a face cu vânătoarea. Avem la dispoziție toate certificatele legale pentru producerea și comercializarea gardurilor electrice. Aceasta este singura soluție legală pentru cei care doresc să-și protejeze plantațiile.

   Este gardul electric periculos pentru oameni?

   Gardul electric pentru animale nu este periculos nici pentru oameni, nici pentru animale. Ca în orice, chiar și pentru gardurile electrice există un standard care stabilește valorile care trebuie respectate. Energizatorul de gard este un produs care emite impulsuri intermitente cu un amperaj redus.

   De ce ai nevoie pentru un gard electric pentru mistreți și alte animale?

   Pentru a crea un gard electric pentru animale ai nevoie de: un energizator Gemi - 100% Made in Italy - pentru garduri care transporta curentul la gard, un fir conductor electrificat pentru gard si izolatoare pentru garduri electrificate infiletate pe stalpi pentru a sustine sarma. .

   De ce să introduceți 3 poli pentru împământarea gardului electric?

   Împământarea este un lucru fundamental pentru funcționalitatea gardului electric pentru animale, de aceea este recomandat să o faceți corect. Pentru a avea descărcarea totală a curentului de către energizator este necesar să se facă împământarea introducând în pământ 3 stâlpi zincați de 1 metru. Acestea trebuie pozitionate la 3 metri una de alta, la 80 cm in pamantul umed si la 20 cm in exterior, iar apoi sa le conecteze cu cablul galben. Impreuna cu gardul electric furnizam doar 1 metru de cablu care trebuie conectat la primul stalp. Se recomanda sa o faci acolo unde este prezenta vegetatiei, deci un sol umed. Solul arid nu este conductiv. Conform testelor efectuate, amplasarea a 3 stâlpi pe orice tip de teren nu va fi nicio problemă de funcționalitate. Dacă puneți o singură miză, puterea curentului simțit va fi mai mică decât raza sa și animalele vor putea trece gardul.

   Cât durează o baterie pentru energizatorul portabil și pe care ar trebui să îl folosesc?

   Pentru un energizator B12 este suficient să folosiți o baterie auto de 12V 40Ah. Autonomia, dacă nu există dispersie în gardul electric, este de aproximativ 10/12 zile. Altfel dureaza mai putin.

   Curentul este puțin departe de incinta animalelor electrice. Ce sa fac? Cum să unești două garduri?

   Daca curentul este departe de gardul electric, pentru energizatorul tau Gemi - 100% Made in Italy - avem cablul de trecere de inalta tensiune care poate functiona la suprafata sau in subteran, fara a se descarca. Cu acest cablu este posibil să transportați curent pe gard, fără nicio dispersie. Cablul pentru garduri electrice poate fi folosit și pentru a uni două garduri, apoi conectați un capăt la un prim gard și celălalt capăt la un al doilea gard, când există distanță mică între un gard și altul.

   Cum să vezi dacă există electricitate pe gard?

   Pentru a verifica dacă există curent pe gardul electric pentru animale, trebuie doar să aduceți vârful unei șurubelnițe cu mâner izolat la câțiva mm distanță de sârma gardului. În momentul în care auziți un ticăit, înseamnă că există curent pe gardul electric.

   Cum se instalează gardul electric?

   Un energizant nu poate fi ținut în aer liber. Trebuie păstrat în interior pentru a preveni deteriorarea cauzată de vreme. Pentru a-și descărca tot curentul, acesta trebuie împământat prin introducerea în pământ a 3 stâlpi zincați de 1 metru. Acestea trebuie amplasate la 3 m una de alta, la 80 cm in pamant (ud) si la 20 cm in exterior, iar apoi conectate cu cablul galben-verde. Dispozitivul are la ieșire un cablu pozitiv roșu care este conectat la gard și un cablu galben-verde care este conectat la primul țăruș de pământ. Nu conectați niciodată două electrificatoare la același fir, deoarece cele două impulsuri se pot anula reciproc, provocând probleme. Puteți conecta două electrificatoare la același gard, dar păstrați-le pe două linii separate de sârmă.