Amplificator de curent electric: soluția ideală pentru problemele de fum din pizzerie.

Amplificator de curent electric: soluția ideală pentru problemele de fum din pizzerie.

Amplificator de curent electric: soluția ideală pentru problemele de fum din pizzerie

Un mediu fumos poate compromite imaginea pizzeriei tale, de aceea ar trebui să iei în considerare instalarea unui amplificator de curent electric.

Cine nu a fost la o pizzerie cu prietenii pentru a-și susține echipa favorită?
Sau la o întâlnire cu persoana iubită?
Sau pur și simplu pentru a petrece o seară diferită cu familia?

Cu toate acestea, pizzeria nu este întotdeauna așa cum te-ai aștepta. În multe cazuri, există riscul de a te regăsi într-un mediu fumos, o problemă care afectează în primul rând clienții, dar se reflectă și asupra imaginii pizzeriei în sine.

Mai mult decât atât, importanța recenziilor clienților pentru pizzerii este bine cunoscută.

O recenzie negativă cauzată de fum în pizzerie poate duce la pierderea potențialilor noi clienți în viitor.

Cum funcționează ventilatorul pentru evacuarea fumului electric?

Fumul de la cuptorul dintr-o pizzerie poate fi foarte intens din cauza necesității de a avea întotdeauna o flacără vie, potrivită pentru coacerea corespunzătoare și rapidă a pizzei.

Singura soluție validă pentru a rezolva problema fumului dintr-o pizzerie este să instalați un ventilator pentru evacuarea fumului, cunoscut și sub numele de amplificator de curent.

Amplificatorul de curent electric, cu un motor forțat, este singurul instrument capabil să extragă tot fumul generat de un cuptor de pizzerie.

GEMI ELETTRONICA oferă o gamă largă de modele diferite de ventilatoare pentru evacuarea fumului. Ventilatorul ideal pentru pizzerii de la GEMI ELETTRONICA este modelul profesional, care garantează o putere de extracție de 3800 de metri cubi pe oră și o rezistență la temperaturi ridicate de 700 de grade.

Ventilatorul pentru evacuarea fumului electric de la GEMI ELETTRONICA este echipat cu un regulator cu 6 viteze, permițându-vă să ajustați puterea de extracție în funcție de nevoile dumneavoastră.

Amplificator de curent electric de la GEMI ELETTRONICA: calitate 100% Made in Italy!

Dacă sunteți proprietarul unei pizzerii, puteți achiziționa amplificatorul de curent electric de la GEMI ELETTRONICA la un cost redus: astfel, veți rezolva ușor toate problemele legate de fum în pizzerie!

Ventilatorul pentru evacuarea fumului electric de la GEMI ELETTRONICA este un produs 100% Made in Italy, la fel ca pizza: excelențe italiene. Cumpărați online direct de pe gemimarket.uk

În cadrul universului Gemi, suntem mândri să vă prezentăm gama noastră largăde aspiratoare de fum pentru șeminee, fiecare cu caracteristici unice carevor satisface diversele nevoi ale clienților noștri. Dedicarea noastră cătreexcelență ne-a ghidat în dezvoltarea unei selecții variate de modele,asigurându-ne că fiecare detaliu a fost atent proiectat și îngrijit.

Aspiratoarepentru șeminee "de bază": Tiracamino pentru cei carecaută soluții fiabile și eficiente, punem la dispoziție linia noastră deaspiratoare pentru șeminee de bază. Aceste modele au fost concepute pentru aoferi performanțe solide la un cost accesibil, garantând o eliminareeficientă a fumului fără a compromite calitatea.
Caracteristicileprincipale: 300 C° de aspirație, 3 ani de garanție și 2500 M³/h putere deaspirație.

Aspiratoarepentru șeminee "profesionale": Dacă în schimbcăutați performanțe de nivel profesional, caracterizate de și mai multăputere și fiabilitate, extractorii noștri de fum profesionali sunt alegereaideală.
Caracteristicile principale: 700 C° de aspirație, 6 ani degaranție și 3800 M³/h putere de aspirație.

Colectia noastră se extinde și la o varietate de extractoare realizate cumateriale de înaltă calitate, inclusiv oțel inoxidabil și cupru.

Aspiratoarepentru șeminee "din oțel": Extractoarele din oțelîncarnează o eleganță modernă și sunt construite pentru a rezistaprovocărilor timpului, oferind o aspirație eficientă și un stilsofisticat.

Aspirator de fum electric cu 6 viteze, proiectat integraldin oțel inoxidabil Aisi 304. Datorită structurii sale, aspiratorul de fumrezistă la coroziunea cauzată de agenții atmosferici și de sarea marină,pentru o durată de viață mai lungă. Puterea motorului 3800m³/h, instalabilpe orice mărime de coș de fum. Tiracamino rezistent până la 700°, în caz deincendiu.

Aspiratoarepentru șeminee "din cupru": Pe de altă parte,extractoarele din cupru nu numai că reflectă o frumusețe clasică, dar semândresc și cu caracteristici de rezistență în timp.
Aspiratorul de fumcomignol din cupru este vârful gamei de aspiratoare electrice Gemi.Construit integral din oțel inoxidabil Aisi 304, pentru a permite rezistențala agenții atmosferici și la sarea marină. O atenție deosebită și laestetică, datorită placării cu cupru. La fel ca și modelul profesional"testa di moro", aspiră 3800m³/h și rezistă până la 700°. Rezolvareaproblemei fumului garantată. Ideal pentru șeminee, sobe, grătare, cuptoareetc. Garanție pe întreaga structură a tiracamino-ului pentru 10 ani.

Cumpără acum!.