Iese fum din șemineu sau grătar? Extractorul de fum Gemi este soluția.

Iese fum din șemineu sau grătar? Extractorul de fum Gemi este soluția.

Extractorul de fum Gemi este singura soluție certificată care poate rezolva problema fumului din șemineu în casă.

Salvatore din Catania are un șemineu în casa sa de la țară pe care îl folosește ca grătar. Înainte de achiziționarea Extractorului de Fum Gemi, se confrunta cu probleme de tracțiune. Șemineul aprins făcea întregul apartament inutilizabil. Cu toate acestea, după achiziționarea Extractorului de Fum Gemi, clientul a rezolvat toate problemele de fum cauzate de șemineu. Rezultatul final este extraordinar, iar clientul este pe deplin mulțumit.

Mai trebuie menționată înălțimea considerabilă a șemineului, dar în ciuda acestui fapt, Extractorul de Fum Gemi își îndeplinește perfect sarcina. Rezultatul final este fără precedent, deoarece problema de fum cauzată de grătar a fost complet rezolvată.

Puteți observa diferența incredibilă în rezultate când Extractorul de Fum Gemi este pornit (foto stânga) comparativ cu când este oprit (foto dreapta). Atunci când este pornit, Extractorul de Fum Gemi rezolvă complet problema, în timp ce când este oprit, fumul revine. Fumul este extras eficient de către Extractorul de Fum Gemi, eliminându-l complet din casă și făcând șemineul utilizabil din nou. Este important de subliniat faptul că Extractorul de Fum Gemi poate rezolva această problemă cu ușile și ferestrele închise, lucru crucial, mai ales în lunile reci de iarnă când șemineele sunt folosite în mod obișnuit.

Clientul nostru activează regulatorul de viteză (care permite reglarea puterii de aspirație de la minim 1 la maxim 6) direct la a șasea viteză, ceea ce ajută și la aprinderea focului. Se observă că Extractorul de Fum Gemi este eficient chiar și atunci când puterea este redusă la 4. A fost proiectat să fie perfect eficient la orice viteză.

Extractorul de Fum Gemi instalat pe acoperiș, la ieșirea șemineului, vine cu suporturi reglabile pentru ieșiri pătrate sau rectangulare, așa cum este și în acest caz. Chiar dacă ieșirea șemineului este rotundă, nu există probleme, deoarece furnizarea măsurătorii diametrului extern va permite adaptarea rotundă pentru a poziționa Extractorul de Fum Gemi pe ieșirea șemineului.

Extractorul de Fum Gemi în exterior este complet vopsit din motive estetice și pentru a-și crește durabilitatea de-a lungul anilor. Nu necesită întreținere pe durata utilizării sale și, datorită puterii sale, elimină aproximativ 70% din funinginea care se acumulează în interiorul șemineului.

Puteți vedea mișcarea ventilatorului la a patra viteză, oferind o excelentă extragere a fumului.

Condensatorul de pornire, așa cum este în cazul profesionist al Extractorului de Fum Gemi în discuție, este amplasat în exterior pentru a fi departe de sursele de căldură. Acest lucru permite Extractorului de Fum Gemi să reziste la focuri prelungite, suportând temperaturi de până la 700°C. Conexiunea este adusă de la cutia de pornire la regulatorul de viteză, iar asamblarea este foarte simplă și, pentru cei cu puține abilități, poate fi chiar o sarcină DIY.

Puteți găsi tutoriale video de asamblare pe YouTube de asemenea.

Prin simpla achiziționare a Extractorului de Fum Gemi, clientul nostru poate în sfârșit să se bucure de un grătar în frumoasa sa casă de la țară.

Gemi Elettronica produce extractoare de fum pentru șeminee, grătare, pizzerii, restaurante și cuptoare, asigurând calitate și funcționalitate. Extractorul de Fum Gemi permite o satisfacție maximă a clienților.

Gemi Elettronica cu Extractorul său de Fum este răspunsul la problemele de fum din șemineu acasă.

În cadrul universului Gemi, suntem mândri să vă prezentăm gama noastră largăde aspiratoare de fum pentru șeminee, fiecare cu caracteristici unice carevor satisface diversele nevoi ale clienților noștri. Dedicarea noastră cătreexcelență ne-a ghidat în dezvoltarea unei selecții variate de modele,asigurându-ne că fiecare detaliu a fost atent proiectat și îngrijit.

Aspiratoarepentru șeminee "de bază": Tiracamino pentru cei carecaută soluții fiabile și eficiente, punem la dispoziție linia noastră deaspiratoare pentru șeminee de bază. Aceste modele au fost concepute pentru aoferi performanțe solide la un cost accesibil, garantând o eliminareeficientă a fumului fără a compromite calitatea.
Caracteristicileprincipale: 300 C° de aspirație, 3 ani de garanție și 2500 M³/h putere deaspirație.

Aspiratoarepentru șeminee "profesionale": Dacă în schimbcăutați performanțe de nivel profesional, caracterizate de și mai multăputere și fiabilitate, extractorii noștri de fum profesionali sunt alegereaideală.
Caracteristicile principale: 700 C° de aspirație, 6 ani degaranție și 3800 M³/h putere de aspirație.

Colectia noastră se extinde și la o varietate de extractoare realizate cumateriale de înaltă calitate, inclusiv oțel inoxidabil și cupru.

Aspiratoarepentru șeminee "din oțel": Extractoarele din oțelîncarnează o eleganță modernă și sunt construite pentru a rezistaprovocărilor timpului, oferind o aspirație eficientă și un stilsofisticat.

Aspirator de fum electric cu 6 viteze, proiectat integraldin oțel inoxidabil Aisi 304. Datorită structurii sale, aspiratorul de fumrezistă la coroziunea cauzată de agenții atmosferici și de sarea marină,pentru o durată de viață mai lungă. Puterea motorului 3800m³/h, instalabilpe orice mărime de coș de fum. Tiracamino rezistent până la 700°, în caz deincendiu.

Aspiratoarepentru șeminee "din cupru": Pe de altă parte,extractoarele din cupru nu numai că reflectă o frumusețe clasică, dar semândresc și cu caracteristici de rezistență în timp.
Aspiratorul de fumcomignol din cupru este vârful gamei de aspiratoare electrice Gemi.Construit integral din oțel inoxidabil Aisi 304, pentru a permite rezistențala agenții atmosferici și la sarea marină. O atenție deosebită și laestetică, datorită placării cu cupru. La fel ca și modelul profesional"testa di moro", aspiră 3800m³/h și rezistă până la 700°. Rezolvareaproblemei fumului garantată. Ideal pentru șeminee, sobe, grătare, cuptoareetc. Garanție pe întreaga structură a tiracamino-ului pentru 10 ani.

Cumpără acum!.