Șemineul tău degajează fum? Ventilatorul de coș Gemi este soluția definitivă pentru emanațiile de fum în casă

Șemineul tău degajează fum? Ventilatorul de coș Gemi este soluția definitivă pentru emanațiile de fum în casă

Ventilatorul de coș Gemi permite eliminarea completă a fumului din casă.
În videoclip, clientul nostru arată cum ventilatorul de coș Gemi reușește să tragă în liniște fumul, eliminând complet prezența acestuia în casă și deci și mirosurile neplăcute provocate de acesta.
Clientul nostru este pe deplin mulțumit și motivul reiese clar din videoclip: nu mai este fum în casă.

Se vede prezența regulatorului de viteză al extractorului de coș, care îți permite să alegi forța de aspirație dorită.
Regulatorul este format dintr-un selector cu 6 trepte, un comutator pornit/oprit și o siguranță de protecție plasată în centru. Vitezele regulatorului pot fi setate de la minim 1 la maxim 6; clientul arată cum ventilatorul de coș Gemi își îndeplinește perfect sarcina chiar și la viteza 1.

Zgomotul este practic nul la primele viteze și este foarte silențios chiar și la viteze mai mari. Cu o simplă gaură în perete, este capabil să treacă pe balcon și să conecteze regulatorul la ventilatorul de coș Gemi situat pe terasă. Asamblarea este foarte ușor de realizat, se poate face și bricolaj.

Există și tutoriale video disponibile pe youtube cu referire la montaj

Și dacă ești îngrijorat că va absorbi și căldura de la șemineu, nu-ți face griji; ventilatorul de cos Gemi a fost conceput pentru a aspira doar fumul, reproducand in toate privințele tirajul natural al gripei.

Ventilatorul de coș Gemi Copper este prezentat pe terasă. Caracterizat printr-un capac motor, din otel inoxidabil AISI 304; acesta este vopsit cu pulbere epoxidică de culoare cupru închis cu efect de ciocan care garantează rezistența în timp la agenții atmosferici.
Nu întâmplător garanția oferită pentru ventilatorul de coș profesional din cupru Gemi este de 15 ani.
Vedem ventilatorul (întotdeauna la viteza 1) care merge perfect și care îți permite să rezolvi în totalitate problema emanațiilor de fum în casă. În acest fel, ventilatorul realizat din otel inoxidabil AISI 304 este unic. Motorul ventilatorului de coș de fum Gemi clasa H rezistă la 700 ° C, astfel încât, chiar și în cazul unui incendiu, acesta nu ia foc. Se remarcă prezența grilei de protecție, care, la fel ca ventilatorul, este rezistentă la temperaturi ridicate. Întreaga structură exterioară din oțel inoxidabil AISI 304 este placată cu cupru real și, prin urmare, permite pe lângă rezistența la temperaturi ridicate și rezistența la sare. La baza, în schimb, vedem, din nou în cupru, consolele reglabile de la minim 20x20 până la maxim 43x43, utile pentru poziționarea ventilatorului de coș Gemi pe țevi de evacuare cu formă pătrată sau dreptunghiulară (în cazul unui coș, în schimb, este rotund). Dacă ne transmiți măsura diametrului, putem oferi adaptorul rotund care îți permite să montezi ventilatorul de coș Gemi. Reținem cutia condensatorului, care în ventilatorul coșului profesional Gemi Cupru este amplasat exterior și din care se face legătura electrică care duce la regulatorul de viteză.

Rezultatul este satisfacția deplină a clientului nostru.

Un rezultat care poate fi atins doar datorita ventilatorului de cos Gemi, un produs certificat care rezista de-a lungul anilor.

Doar cu ventilatorul de horn Gemi poți elimina problema fumului din casă și, în sfârșit, te bucuri de șemineul tău.

Gemi Elettronica cu produsele și personalul său are ca obiectiv principal rezolvarea problemei fumatului în casă.