Gard electric: Mistreții îți distrug pământul? Cu Gemi îți rezolvi problema acum!

Gard electric: Mistreții îți distrug pământul? Cu Gemi îți rezolvi problema acum!

Gardul electric Gemi răspunde nevoii dumneavoastră de a contracara acțiunea distructivă a mistreților care vă distrug pământul.

Prezența mistreților reprezintă o problemă reală atât pentru siguranța pe drumuri, cât și pentru agricultura care este unul dintre punctele forte ale economiei noastre.
Națiunea noastră este foarte renumită de fapt pentru prezența mare a produselor unice în lume (produse DOP și IGP): Vinuri, Ulei de măsline extravirgin pentru a numi doar câteva care dau posibilitatea de a munci multor companii și care sunt puse în pericol. prin problema prezenţei mistreţilor.

Problema mistreților îi afectează evident și pe micii fermieri, care văd luni și luni de muncă grea distruse dintr-o singură lovitură.

Soluția pe care o pune la dispoziție Gemi Elettronica este gardul electric, care garantează o protecție solidă și sigură a terenului.

De fapt, un gard electric pentru animale constituie o bariera „psihologica” care permite ca animalele sa fie tinute in interiorul sau in afara unei anumite zone. Gardul electric a fost proiectat cu intenția de a crea o situație de siguranță: pentru pământ, pentru om și pentru animalele înseși.

Construcția gardului electric are loc cu conectarea energizatorului la firul conductor. De la energizator se pornesc 2 fire: cel roșu, conectat la gardul electric și cel negru, pe contrasens, pentru împământare. Împământarea trebuie făcută cu cablul galben-verde conectat la 3 stâlpi zincați așezați la 3 metri distanță unul de celălalt și introduși în pământ la o adâncime de 80 cm. Pe partea opusă solului, începem apoi cu gardul, care trebuie făcut în circuit închis. Stâlpii gardului electric trebuie poziționați la o distanță de 4/5 metri între ei.

Gemi Elettronica pentru gardul electric s-a gândit la fiecare nevoie pe care o poate avea clientul; astfel, sunt disponibile mai multe modele de energizatoare.

Sunt produse de Gemi:
Energizant E/220 pentru gard alimentat numai de la rețeaua de 220 volți

Acesta este un model cu consum foarte mic, de fapt se estimează că este de aproximativ 6w. Se recomanda pentru garduri apropiate de o retea de 220 volti, cu o extensie care nu depaseste 2 km.
Energizant E/220 extra puternic pentru garduri alimentate numai de la rețeaua de 220 volți

Se recomanda pentru garduri apropiate de o retea de 220 volti, cu o extensie care nu depaseste 7/8 km.
Energizator B12/2 alimentat de baterie de 12 volți

Este foarte puternic, cu o absorbție foarte mică, poate fi folosit cu orice baterie auto de 12 volți. Este recomandat să folosești o baterie auto de 12V 40AH foarte comună pentru acest tip de energizator.

Este posibila combinarea energizatorului B12/2 cu panoul solar, care acționează ca un încărcător de baterii, astfel încât să aibă o utilizare neîntreruptă a energizatorului fără intervenția operatorului.
Energizator 9 volți / 220 volți

Bateria are trei puteri diferite pentru a permite economii de energie în gardurile mici. Este alimentat atât de o baterie de 9 volți 90 ah, cât și de o rețea de 220 de volți printr-o sursă de alimentare.

La putere maximă se pot îngrădi peste 10 hectare de teren. Când este alimentat la 220 de volți, este și mai puternic și consumă doar 5 wați de electricitate.

Energizatorul Gemi pentru garduri electrice este construit in conformitate cu standardul european CEI EN 60335-2-76 specific acestui tip de produs.
Pe lângă Energizer, este necesar să folosiți și firul conductor și izolatorii pentru stâlpi de lemn (foto stânga) sau pentru stâlpi de fier (foto dreapta).
Pentru problema mistreților este indicat să folosiți firul de plumb de 6mm, care se caracterizează prin prezența a 8 fire de plumb.

Se pot alege 3 tipuri diferite de lungime a firului in functie de necesitati (250m, 500m, 1000m).
Pentru animalele mai mici, pe de altă parte, este posibil să se folosească firul de plumb de 4 mm care are 6 fire de plumb în interior sau firul de plumb de 2,2 mm care este format din 4 fire de plumb.

Toate firele conductoare au printre caracteristici o rezistență puternică la tracțiune și o rezistență puternică la îngheț.
Cu gardul electric Gemi te poti relaxa in sfarsit si te dedici pe deplin muncii tale, fara a risca ca acesta sa fie distrus de mistreti.

Problema mistreților este acum o ciumă comună, iar gardul electric, proiectat și vândut de Gemi Elettronica, reprezintă soluția.

Gama de produse pentru gard electric de la Gemi

La Gemi, compania noastră, puteți găsi nu doar o selecție vastă de conductorpentru gard electric, ciși o gamă largă de electrificatoare, oferind nu mai puțin de 5 tipuridiferite, fiecare cu caracteristici specifice și avantaje unice:

Electrificatoare de la 220V la curent cu ofuncționare perfectă și sigură pentru garduri de până la 5km;

Electrificator de la 220V la curent cu o funcționareperfectă și sigură pentru garduri de până la 8km;

Electrificator de la 12V/220V la baterie cu ofuncționare perfectă și sigură pentru garduri de până la 5km și 6J;

Electrificator de la 12V/220V la baterie dotat cu 2baterii cu o funcționare perfectă și sigură pentru garduri de până la 5km și6J;

Electrificator de la 12V/220V la baterie dotat cu unpanou solar cu o funcționare perfectă și sigură pentru garduri de până la5km și 6J.

În plus, oferim o gamă largă de fire și curele electrice de cea mai înaltăcalitate, împreună cu izolatori proiectați pentru a se potrivi oricărui tipde suport pe care îl veți alege pentru gardul dvs. electric:

Izolatori pentru stâlpi din lemn;

Izolatori pentru stâlpi din fier;

Izolator cu dublu cârlig;

Șurub pentru izolatori de stâlpi din lemn pentru gardelectric.

Noi la Gemi ne distingem de concurență datorită experienței noastre de cincidecenii în domeniu și capacității noastre de a oferi soluții personalizatepentru nevoile specifice ale fiecărui client. Atentia noastră față de clienteste meticuloasă, oferind un serviciu complet de asistență începând de lamomentul achiziției care nu se oprește la momentul achiziției. Suntemdisponibili telefonic la +390287165556, princhat sau prin e-mail.

Beneficiile achiziționării de la Gemi

  1. Returnare gratuită în termen de 100 de zile;
  2. Livrare rapidă în întreaga lume
  3. Toate produsele sunt fabricate de noi în Italia cu materii prime de ceamai înaltă calitate;
  4. Toate produsele sunt conforme cu normele legale de siguranță și suntcertificate;
  5. Avem peste 5000 de recenzii pe cel mai important portal de recenzii dinlume: Trustpillot;
  6. Experiența noastră de patru decenii este la dispoziția dvs. înîntregime.
  7. Avem aproape 1000 de videorecenzii pe portalul de videorecenziiTrustVideos, în care există videomărturii ale utilizatorilor.

Cumpără acum!.