Probleme cu fumul pe coșul de fum curbat sau orizontal

Probleme cu fumul pe coșul de fum curbat sau orizontal

Adesea, structura caselor nu permite construirea unui coș de fum vertical.
În unele cazuri, de fapt, dacă vrei să te bucuri de farmecul unui șemineu frumos, ești nevoit să folosești coșuri care au curbe și uneori chiar secțiuni orizontale.

Cu toate acestea, conductele de fum cu curbe sau chiar orizontale provoacă inevitabil un tiraj neoptim al fumului de coș.
De fapt, este clar că un coș orizontal sau curbat, din punct de vedere fizic, poate prezenta multe dificultăți în aspirarea fumului față de un coș total vertical (care, cu siguranță, poate, la rândul său, întâmpina probleme de tiraj).

De fapt, unele persoane pot considera că soluția ar putea fi renovarea casei, mutarea întregului coș de fum și modificarea gripei: totuși, acest lucru, nu ar garanta rezolvarea situației deoarece problema fumului de coș ar putea fi cauzată și de alți factori. Unica variantă sigură ar fi investițiile mari atât de timp, cât și financiare.
O soluție rapidă și economică pentru a elimina problema fumului de coș este instalarea unui motor cu tiraj forțat.

Un extractor electric de fum pe coș de fum este un instrument care vă permite să rezolvați problema fumului gripei chiar dacă are curbe sau este orizontal.
Clientul nostru arată clar că inclusiv numai la viteza 3 tirajul coșului său de fum este excelent.

Extractorul electric de fum Gemi pentru coș se caracterizează de fapt printr-un regulator de turație care vă permite să alegeți o putere variabilă de la minim 1 până la maxim 6. Putem observa, printre altele, cum, în ciuda fumului electric, extractorul Gemi fiind amplasat la viteza a treia, in interiorul apartamentului se constată o absență totală a zgomotului.

Coșul în cauză este chiar perfect orizontal pentru primii 6 metri, doar cu extractorul electric de fum Gemi putând fi obținut un rezultat atât de satisfăcător.
Niciun fir de fum nu intră în casă, împotriva tuturor legilor fizicii. Chiar și atunci când coșul de fum este rece, tirajul extractorului electric de fum Gemi pentru coș este perfect eficient.

Fără un extractor electric de fum, de fapt, nu ar putea ar fi niciodată posibilă o aspirație normală de fum.

Din 1983, Gemi Elettronica este lider mondial în extractoare de fum pentru coșuri, scopul stabilit la momentul înființării companiei fiind acela de a rezolva problema degajării de fum în casă pentru oricine și cu orice formă de fum. Vântul puternic, coșurile lungi, coșurile scurte sau, ca în cazul de față, chiar și coșurile orizontale nu împiedică rezultatele extraordinare obținute de extractorul electric de fum Gemi.

Exterior, după curbă, coșul urcă încă 5/6 metri până ajunge la ieșire, care în acest caz este rotundă.
De altfel, Gemi Elettronica vă permite să amplasați adaptoare rotunde, utile pentru țevile de fum cu ieșiri rotunde sau console reglabile, potrivite pentru cei care au o ieșire pătrată/dreptunghiulară.
În total, gripa, între părțile orizontale, verticale și curbe, are aproape 11 metri înălțime, iar extractorul electric de fum Gemi pentru coș de fum nu are nicio dificultate în îndeplinirea sarcinii pentru care a fost proiectat.

Aspiratorul electric de fum Gemi Elettronica este singurul capabil să permită tirajul corect al unui coș orizontal.

Alege modelul ideal și cumpără direct de pe: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690