Gard electric pentru cai

Un gard electric pentru cai poate fi soluția potrivită datorită caracterului practic și economic.

 Odată cu trecerea timpului, tot mai mulți crescători din întreaga lume au început să folosească gardul electric ca instrument de păstrare a animalelor în cadrul arealului dorit. Este un instrument din ce în ce mai utilizat deoarece este ușor de adaptat oricărei nevoi. Poate fi construit pentru:

• garduri lungi sau scurte,
• animale de fermă sau sălbatice,
• teren cu energie electrică de 220 V sau fără electricitate folosind un dispozitiv cu baterie de 12 V.
Caii se numără cu siguranță printre animalele de fermă pentru care gardurile electrice sunt din ce în ce mai folosite.

Gard electric pentru cai: ce materiale să folosiți?
Construcția unui gard electric pentru cai presupune niște mici diferențe față de cel al altor animale, în primul rând în privința materialelor ce urmează a fi folosite.

De fapt, pentru cai este necesar să se monteze un gard cu stâlpi mai înalți decât pentru alte animale, prin urmare, rezultă că inclusiv înălțimea liniilor de sârmă sau bandă trebuie să fie diferită de standardele folosite pentru alte animale.

Înălțimile recomandate pentru cai sunt:

• prima linie la 85 cm de la sol
• a doua linie la 140 cm de la sol
Așadar, calculând și adâncimea la care trebuie introdus țărușul în pământ, este necesar să folosiți țăruși de aproximativ 2 metri lungime.

Gemi Elettronica: soluțiile noastre pentru gardul electric pentru cai
Printre produsele de gard electric de care dispune Gemi Elettronica, pe lângă energizatoarele de baterii de 220 V sau 12 V și izolatoarele pentru stâlpi de lemn și stâlpi de fier, există și diferite tipuri de sârmă și bandă.

Pentru cai este recomandată sârma, secțiunea de 4 mm², chinga fiind mai potrivită.

Calul este de fapt un animal cu o vedere ceva mai puțin dezvoltată decât cea a altor animale; prin urmare, grosimea mai mare a chingii face ca animalul să vadă mai ușor gardul electric din jurul său.

Gemi Elettronica are la activ o istorie lungă în lumea gardurilor electrice, produsele noastre fiind fabricate în Italia și certificate conform legii.

Gemi Elettronica este cea mai bună soluție pentru gardul electric pentru cai.

Produse disponibile direct la acest link.