Gard electric pentru cai

Un gard electric pentru cai poate fi soluția potrivită datorită caracterului practic și economic.

De-a lungul timpului, tot mai mulți crescători din întreaga lume, ca instrument de păstrare a animalelor, folosesc gardul electric. Este un instrument din ce în ce mai utilizat deoarece este ușor de adaptat oricărei nevoi. Poate fi construit pentru:

• garduri lungi sau scurte,
• animale de fermă sau sălbatice,
• teren cu energie electrică de 220 V sau fără electricitate folosind un dispozitiv cu baterie de 12 V.
Caii se numără cu siguranță printre animalele de fermă pentru care gardurile electrice sunt din ce în ce mai folosite.

Gard electric pentru cai: ce materiale să folosiți?
Construcția unui gard electric pentru cai necesită niște mici diferențe față de cel al altor animale, în primul rând pentru materialele ce urmează a fi folosite.

De fapt, pentru cai este necesar să se monteze un gard cu stâlpi mai înalți decât alte animale, prin urmare rezultă că chiar și înălțimea liniilor de sârmă sau bandă trebuie să fie diferită de standardele folosite pentru alte animale.

Înălțimile recomandate pentru cai sunt:

• prima linie la 85 cm de sol
• a doua linie la 140 cm de la sol
Așadar, calculând și adâncimea la care trebuie introdus țărușul în pământ, este necesar să folosiți țăruși de aproximativ 2 metri lungime.

Gemi Elettronica: soluțiile noastre pentru gardul electric pentru cai
Printre produsele de gard electric de care dispune Gemi Elettronica, pe lângă energizatoarele de baterii de 220 V sau 12 V și izolatoarele pentru stâlpi de lemn și stâlpi de fier, există și diferite tipuri de sârmă și bandă.

Sârma, secțiunea de 4 mm², este recomandată pentru cai, sau chinga este mai potrivită.

Calul este de fapt un animal cu o vedere ceva mai puțin dezvoltată decât cea a altor animale; prin urmare, grosimea mai mare a chingii face ca animalul să vadă mai ușor gardul electric din jurul său.

Gemi Elettronica are o istorie lungă în spate în lumea gardurilor electrice, produsele sale sunt certificate conform legii și clar fabricate în Italia.

Gemi Elettronica este cea mai bună soluție pentru gardul electric pentru cai.

Produse disponibile direct la acest link.