Probleme cu fumul de coș: ce cauzează acest inconvenient?

Probleme cu fumul de coș: ce cauzează acest inconvenient?

Descoperiți cum să rezolvați problema fumului de coș în mod sigur și ușor fără a face modificări structurale la coș...

Cauzele principale care compromit funcționarea corectă a unui coș sunt multiple, enumerând cele mai comune:

  • Coș cu dimensiuni incorecte;
  • Coș nefiisat;
  • Coș cu curbe;
  • Lipsa aerului în interiorul încăperilor;
  • Vânt contrar;
  • Coș construit necorespunzător;

Acestea sunt doar câteva dintre problemele care afectează funcționarea corectă a coșului, la care se adaugă multe alte probleme minore care împreună fac dificilă rezolvarea problemei fumului de coș, de exemplu:

  • Depresia termică, rezultată din diferența de temperatură dintre interior și exteriorul coșului;
  • Depresia dinamică cu care vântul afectează direct coșul cauzând disfuncții în sistem;

În plus față de aceste probleme, există aspecte legate de poziționarea coșului în zona cea mai rece a clădirii, sau chiar un coș care trece în afara clădirii...

Soluția sigură care vă permite să rezolvați definitiv problema fumului de coș, sobă, grătar, termocamin, cuptor, este instalarea unui ventilator electric pentru coș care asigură un tiraj constant fără pierderi de căldură.

Contrar a ceea ce se aude de la ne-experți în domeniu, de fapt, paradoxal un coș tradițional poate avea uneori un exces de tiraj, ceea ce înseamnă pierdere de căldură.

Datorită instalării ventilatorului pentru coș de la GEMI ELETTRONICA, tirajul este controlat și problema fumului de coș dispare: nu va mai fi căderi bruște de tiraj și nici o suctionare excesivă deoarece datorită unității centrale furnizate, care permite prin intermediul unui selector să găsească viteza optimă, se obține un tiraj constant fără pierderi de căldură.

Mai mult decât atât, datorită instalării ventilatorului de la GEMI, nu va mai exista probleme de zgomot. De fapt, conform unui studiu efectuat de centrul de cercetare GEMI, un coș care funcționează 8 luni pe an fără un ventilator de control, dispersează cu 30% mai multă energie decât un coș cu un ventilator electric forțat deoarece tirajul este controlat constant fără creșteri și scăderi.

Fanul Gemi este cel mai puternic de pe piață, ajungând până la 3800 metri cubi pe oră, acest lucru permite rezolvarea problemei fumului de coș la viteze mai mici, reducând zgomotul și realizând o aspirație excelentă chiar și la prima treaptă de viteză.

Ventilatorul Gemi este singurul care are un motor patentat în clasa H cu protecție a izolatorului în fibroceramic, acest lucru permite motorului să fie protejat chiar și în caz de incendiu la coș.

Ventilatorul Gemi este unic. De-a lungul anilor, multe companii au încercat să copieze sistemul de protecție a motorului cu sisteme nereușite precum inserarea de fibră sticlă în jurul motorului care agravează și mai mult situația. Acest lucru, de fapt, nu permite motorului să se răcească corespunzător și afectează puternic funcționarea sa la temperaturi ridicate.

Ventilatorul Gemi rezolvă toate problemele legate de un proastă tiraj al coșului neutralizând toate problemele posibile.

Instalarea unui ventilator Gemi vă permite să redescoperiți plăcerea de a folosi un coș fără probleme de fum.

Descoperiți gama noastră de produse și rezolvați problemele de tiraj ale coșului acum!

Ventilatoarele electrice Gemi vă vor ajuta să îmbunătățiți tirajul, făcând problema fumului de coș ceva din trecut.

Vedere generală Ventilator de coș din cupru

Produs certificat conform legii

10 ani garanție

Tiraj de 3800 m³/h

MOTOR CLASA H GEMI REZISTĂ LA 700°C

Regulator cu 6 viteze

În cadrul universului Gemi, suntem mândri să vă prezentăm gama noastră largăde aspiratoare de fum pentru șeminee, fiecare cu caracteristici unice carevor satisface diversele nevoi ale clienților noștri. Dedicarea noastră cătreexcelență ne-a ghidat în dezvoltarea unei selecții variate de modele,asigurându-ne că fiecare detaliu a fost atent proiectat și îngrijit.

Aspiratoarepentru șeminee "de bază": Tiracamino pentru cei carecaută soluții fiabile și eficiente, punem la dispoziție linia noastră deaspiratoare pentru șeminee de bază. Aceste modele au fost concepute pentru aoferi performanțe solide la un cost accesibil, garantând o eliminareeficientă a fumului fără a compromite calitatea.
Caracteristicileprincipale: 300 C° de aspirație, 3 ani de garanție și 2500 M³/h putere deaspirație.

Aspiratoarepentru șeminee "profesionale": Dacă în schimbcăutați performanțe de nivel profesional, caracterizate de și mai multăputere și fiabilitate, extractorii noștri de fum profesionali sunt alegereaideală.
Caracteristicile principale: 700 C° de aspirație, 6 ani degaranție și 3800 M³/h putere de aspirație.

Colectia noastră se extinde și la o varietate de extractoare realizate cumateriale de înaltă calitate, inclusiv oțel inoxidabil și cupru.

Aspiratoarepentru șeminee "din oțel": Extractoarele din oțelîncarnează o eleganță modernă și sunt construite pentru a rezistaprovocărilor timpului, oferind o aspirație eficientă și un stilsofisticat.

Aspirator de fum electric cu 6 viteze, proiectat integraldin oțel inoxidabil Aisi 304. Datorită structurii sale, aspiratorul de fumrezistă la coroziunea cauzată de agenții atmosferici și de sarea marină,pentru o durată de viață mai lungă. Puterea motorului 3800m³/h, instalabilpe orice mărime de coș de fum. Tiracamino rezistent până la 700°, în caz deincendiu.

Aspiratoarepentru șeminee "din cupru": Pe de altă parte,extractoarele din cupru nu numai că reflectă o frumusețe clasică, dar semândresc și cu caracteristici de rezistență în timp.
Aspiratorul de fumcomignol din cupru este vârful gamei de aspiratoare electrice Gemi.Construit integral din oțel inoxidabil Aisi 304, pentru a permite rezistențala agenții atmosferici și la sarea marină. O atenție deosebită și laestetică, datorită placării cu cupru. La fel ca și modelul profesional"testa di moro", aspiră 3800m³/h și rezistă până la 700°. Rezolvareaproblemei fumului garantată. Ideal pentru șeminee, sobe, grătare, cuptoareetc. Garanție pe întreaga structură a tiracamino-ului pentru 10 ani.

Cumpără acum!.