Problemă de fum la un coș de fum cu curbe sau secțiuni orizontale.

Problemă de fum la un coș de fum cu curbe sau secțiuni orizontale.

Structura caselor adesea nu permite construcția unui coș de fum care să aibă o canalizare verticală.
În unele cazuri, dacă doriți să vă bucurați de farmecul unei frumoase șeminee, sunteți forțați să utilizați coșuri de fum care au curbe și uneori chiar secțiuni orizontale.

Coșurile de fum cu curbe sau chiar secțiuni orizontale determină inevitabil o tracțiune suboptimală a fumului din șemineu.
Este clar că un coș de fum orizontal sau curbat, din motive fizice, ar putea prezenta multe dificultăți în tracțiunea fumului în comparație cu un coș complet vertical (care poate avea și probleme de tracțiune, dar de o natură complet diferită).

Unii ar putea crede că soluția este să renoveze casa, mutând întreaga șemineu și modificând coșul. Dar acest lucru nu ar garanta o soluție sigură deoarece problema fumului din șemineu ar putea izvori și din alte factori, singurul lucru sigur ar fi o investiție semnificativă de timp și bani.

O soluție rapidă și economică pentru eliminarea problemei de fum a șemineului este să instalați un motor de tracțiune forțată.

Un extractor de fum electric pentru șeminee este un instrument care permite rezolvarea problemei fumului din coș chiar dacă are curbe sau este orizontal.
Clientul nostru arată clar cum chiar la viteza 3 tracțiunea coșului său este excelentă.

Extractorul de fum electric pentru șeminee de la Gemi se caracterizează printr-un regulator de viteză care vă permite să alegeți o putere variabilă de la un minim de 1 la un maxim de 6. Putem observa și cum, chiar dacă extractorul de fum electric Gemi este setat la a treia viteză, nu există deloc zgomot în apartament.

Coșul în discuție este perfect orizontal pentru primele 6 metri și doar cu extractorul de fum electric Gemi este posibilă obținerea unui rezultat atât de satisfăcător.
Niciun fum nu intră în casă, împotriva tuturor legilor fizicii, de fapt, chiar și cu o șemineu rece, tracțiunea extractorului de fum electric Gemi pentru șeminee este perfect eficientă.

Fără un extractor de fum electric, o extracție normală a fumului nu ar putea avea loc.

Începând cu anul 1983, Gemi Elettronica este lider mondial în extractoare de fum pentru șeminee, obiectivul stabilit la momentul înființării sale fiind de a rezolva problema fumului în locuințe pentru toți și cu orice formă de coș. Vânturi puternice, coșuri lungi, coșuri scurte sau, cum este în acest caz, chiar coșuri orizontale nu împiedică munca extraordinară realizată de extractorul de fum electric Gemi.

Extern, coșul după curbă se ridică încă 5/6 metri până când ajunge la ieșire, care în acest caz este rotundă.
Gemi Elettronica vă permite să poziționați adaptoare rotunde utile pentru coșuri cu o ieșire rotundă sau brațe reglabile potrivite pentru cele cu o ieșire pătrată / rectangulară. În total, coșul, între părțile orizontale, verticale și curbe, are aproape 11 metri înălțime și extractorul de fum electric Gemi pentru șeminee nu întâmpină dificultăți în îndeplinirea sarcinii pentru care a fost proiectat.

Extractorul de fum electric Gemi Elettronica este singurul capabil să permită o tracțiune corectă a unui coș de fum orizontal.

Alegeți modelul ideal și achiziționați direct de la: /7119-aspiratori

În cadrul universului Gemi, suntem mândri să vă prezentăm gama noastră largăde aspiratoare de fum pentru șeminee, fiecare cu caracteristici unice carevor satisface diversele nevoi ale clienților noștri. Dedicarea noastră cătreexcelență ne-a ghidat în dezvoltarea unei selecții variate de modele,asigurându-ne că fiecare detaliu a fost atent proiectat și îngrijit.

Aspiratoarepentru șeminee "de bază": Tiracamino pentru cei carecaută soluții fiabile și eficiente, punem la dispoziție linia noastră deaspiratoare pentru șeminee de bază. Aceste modele au fost concepute pentru aoferi performanțe solide la un cost accesibil, garantând o eliminareeficientă a fumului fără a compromite calitatea.
Caracteristicileprincipale: 300 C° de aspirație, 3 ani de garanție și 2500 M³/h putere deaspirație.

Aspiratoarepentru șeminee "profesionale": Dacă în schimbcăutați performanțe de nivel profesional, caracterizate de și mai multăputere și fiabilitate, extractorii noștri de fum profesionali sunt alegereaideală.
Caracteristicile principale: 700 C° de aspirație, 6 ani degaranție și 3800 M³/h putere de aspirație.

Colectia noastră se extinde și la o varietate de extractoare realizate cumateriale de înaltă calitate, inclusiv oțel inoxidabil și cupru.

Aspiratoarepentru șeminee "din oțel": Extractoarele din oțelîncarnează o eleganță modernă și sunt construite pentru a rezistaprovocărilor timpului, oferind o aspirație eficientă și un stilsofisticat.

Aspirator de fum electric cu 6 viteze, proiectat integraldin oțel inoxidabil Aisi 304. Datorită structurii sale, aspiratorul de fumrezistă la coroziunea cauzată de agenții atmosferici și de sarea marină,pentru o durată de viață mai lungă. Puterea motorului 3800m³/h, instalabilpe orice mărime de coș de fum. Tiracamino rezistent până la 700°, în caz deincendiu.

Aspiratoarepentru șeminee "din cupru": Pe de altă parte,extractoarele din cupru nu numai că reflectă o frumusețe clasică, dar semândresc și cu caracteristici de rezistență în timp.
Aspiratorul de fumcomignol din cupru este vârful gamei de aspiratoare electrice Gemi.Construit integral din oțel inoxidabil Aisi 304, pentru a permite rezistențala agenții atmosferici și la sarea marină. O atenție deosebită și laestetică, datorită placării cu cupru. La fel ca și modelul profesional"testa di moro", aspiră 3800m³/h și rezistă până la 700°. Rezolvareaproblemei fumului garantată. Ideal pentru șeminee, sobe, grătare, cuptoareetc. Garanție pe întreaga structură a tiracamino-ului pentru 10 ani.

Cumpără acum!.