De ce să instalați un coș de fum în loc să îl construiți?

De ce să instalați un coș de fum în loc să îl construiți?

În majoritatea locuințelor, acoperișurile numite coșuri sunt adesea construite pe bornele coșurilor de fum.

Aceste coșuri de fum sunt construite cu scopul de a îndeplini diferite funcții și sunt capabile să rezolve diverse probleme critice.

Printre problemele obișnuite ale coșurilor de fum, pe care se speră să le poată rezolva prin construcția unui coș de fum, se numără cu siguranță infiltrarea apei în caz de ploaie și vânt puternic sau intrarea păsărilor de pe acoperiș în coșul propriu-zis. . sau pentru o întrebare pur estetică.

Coșurile de fum clasice cele mai des folosite sunt cu siguranță cele din cărămidă sau oțel. Cu toate acestea, în ciuda construcției acestor coșuri, care sunt uneori foarte scumpe, rezolvarea reală a problemelor de mai sus nu este garantată. Coșurile de fum clasice, de fapt, nu afectează problema fumului și a tirajului prost al coșului.

De fapt, dacă un șemineu fumează pentru că afară bate prea mult vânt sau pentru că gripa are îndoituri, sau din multe alte motive, un ventilator clasic pentru coș de fum nu rezolvă deloc această problemă.

Soluția care trebuie adoptată pentru a rezolva problema fumului de coș este instalarea unui extractor electric de fum pe acoperiș la ieșirea din gripă, numit și coș de aspirație.

Gemi Elettronica propune diferite modele de aspiratoare electrice de fum; cu diferite caracteristici precum puterea de aspirare, rezistenta la temperaturi ridicate, ani de garantie si materialul folosit pentru constructia lor.

Gemi Elettronica își propune să răspundă pozitiv oricărei nevoi și este capabilă să ofere o soluție dublă: un aspirator electric de fum în interiorul unui coș de fum.

Ventilatorul de coș propus de Gemi Elettronica este diferit de ventilatoarele clasice pentru coș de zidărie sau din oțel deoarece este un coș de fum din lut refractar.
Acest material este ideal pentru coșurile de fum deoarece este rezistent nu numai la agenții atmosferici, ci și la căldură.

Din aceasta solutie se obtine asadar un dublu avantaj: cel estetic, datorita folosirii unui ventilator de cos modern, si cel functional cu rezolvarea problemei de fum datorita extractorului electric de fum.

Aspiratorul electric de fum are si grila de protectie a pasarilor din otel electrosudat si datorita structurii sale previne intrarea infiltratiilor de apa.

Ventilatorul de cos din lut Gemi Elettronica nu necesita nici un adeziv pentru asamblare si se caracterizeaza inainte de toate printr-un sistem de deschidere de sus care va permite sa scoateti si demontati cu usurinta structura cu posibilitatea, asadar, de a putea interveni pentru orice interventie de intretinere.

Gemi Elettronica este astfel capabilă să răspundă oricărei nevoi, atât estetice, cât și concret rezolutive, referitoare la problemele pe care le poate avea un șemineu.

În cadrul universului Gemi, suntem mândri să vă prezentăm gama noastră largăde aspiratoare de fum pentru șeminee, fiecare cu caracteristici unice carevor satisface diversele nevoi ale clienților noștri. Dedicarea noastră cătreexcelență ne-a ghidat în dezvoltarea unei selecții variate de modele,asigurându-ne că fiecare detaliu a fost atent proiectat și îngrijit.

Aspiratoarepentru șeminee "de bază": Tiracamino pentru cei carecaută soluții fiabile și eficiente, punem la dispoziție linia noastră deaspiratoare pentru șeminee de bază. Aceste modele au fost concepute pentru aoferi performanțe solide la un cost accesibil, garantând o eliminareeficientă a fumului fără a compromite calitatea.
Caracteristicileprincipale: 300 C° de aspirație, 3 ani de garanție și 2500 M³/h putere deaspirație.

Aspiratoarepentru șeminee "profesionale": Dacă în schimbcăutați performanțe de nivel profesional, caracterizate de și mai multăputere și fiabilitate, extractorii noștri de fum profesionali sunt alegereaideală.
Caracteristicile principale: 700 C° de aspirație, 6 ani degaranție și 3800 M³/h putere de aspirație.

Colectia noastră se extinde și la o varietate de extractoare realizate cumateriale de înaltă calitate, inclusiv oțel inoxidabil și cupru.

Aspiratoarepentru șeminee "din oțel": Extractoarele din oțelîncarnează o eleganță modernă și sunt construite pentru a rezistaprovocărilor timpului, oferind o aspirație eficientă și un stilsofisticat.

Aspirator de fum electric cu 6 viteze, proiectat integraldin oțel inoxidabil Aisi 304. Datorită structurii sale, aspiratorul de fumrezistă la coroziunea cauzată de agenții atmosferici și de sarea marină,pentru o durată de viață mai lungă. Puterea motorului 3800m³/h, instalabilpe orice mărime de coș de fum. Tiracamino rezistent până la 700°, în caz deincendiu.

Aspiratoarepentru șeminee "din cupru": Pe de altă parte,extractoarele din cupru nu numai că reflectă o frumusețe clasică, dar semândresc și cu caracteristici de rezistență în timp.
Aspiratorul de fumcomignol din cupru este vârful gamei de aspiratoare electrice Gemi.Construit integral din oțel inoxidabil Aisi 304, pentru a permite rezistențala agenții atmosferici și la sarea marină. O atenție deosebită și laestetică, datorită placării cu cupru. La fel ca și modelul profesional"testa di moro", aspiră 3800m³/h și rezistă până la 700°. Rezolvareaproblemei fumului garantată. Ideal pentru șeminee, sobe, grătare, cuptoareetc. Garanție pe întreaga structură a tiracamino-ului pentru 10 ani.

Cumpără acum!.