Plăcuță de avertizare

Conform regulamentului A12, gardurile electrice sunt sisteme complet legale dacă sunt dotate cu indicatoare care să fie aplicate pe gardul care mărginește pasajele publice.

Placa avertizare pentru gard electric

Protejează siguranța ta și a celor din jur cu ajutorul mesajelor de semnalizare gard electric Gemi Elettronica. Alege între semne din plastic sau metal și împiedică ca gardul tău electric să provoace șocuri accidentale neplăcute.

Gardurile electrice sunt o soluție eficientă pentru a proteja terenurile și proprietățile împotriva intrușilor neinvitați. Cu toate acestea, acestea pot fi periculoase pentru cei care nu știu de prezența lor și se pot apropia prea mult. De aceea, este important să dispui de plăcuțe de avertizare adecvate pentru gardul electric deținut.

Plăcuțele de avertizare sunt indicate pentru a atenționa persoanele care se apropie de gardul electric de prăjini metalice încărcate electric. Acestea trebuie amplasate în locuri vizibile pentru a preveni orice accident neplăcut.

La Gemi Elettronica găsești o gamă variată de plăcuțe de avertizare pentru gardurile electrice. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale – plastic sau metal – pentru a se potrivi perfect cu gardul tău electric.

Plăcuțele de avertizare pentru gard electric de la Gemi Elettronica sunt durabile și rezistente la intemperii, asigurând o avertizare vizibilă și eficientă în orice condiții meteo. Mesajele de semnalizare sunt ușor de citit și de înțeles, fiind prevăzute cu pictograme și texte clare.

Investește în siguranța ta și a celor din jur și achiziționează plăcuțe de avertizare pentru gard electric de la Gemi Elettronica. Asigură-te că dispui de toate indicatoarele necesare pentru un gard electric legal și evită eventualele neplăceri. Comandă acum online și beneficiezi de livrare rapidă și de calitate garantată!

Read more »

Contine 1 produs.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Tabella segnaletica recinto elettrico
  Gemi Elettronica indicator placuță PVC "ATENȚIE" pentru gard electric garduri electrice garduri electrificate garduri Dimensiunile plăcuței 10x20cm Material: PVC Imprimare: De neșters
  13,07 leiPret
  Tabella segnaletica recinto elettrico
   Gemi Elettronica indicator placuță PVC "ATENȚIE" pentru gard electric garduri electrice garduri electrificate garduri Dimensiunile plăcuței 10x20cm Material: PVC Imprimare: De neșters
   13,07 leiPret

   Questions and Answers

   Gard electric: pentru ce este?

   Gardul electric Gemi - 100% Made in Italy - este folosit pentru a alunga animalele sălbatice precum mistreți, căprioare, vulpi etc. Scopul gardurilor electrice este de a proteja teritoriul de invaziile inestetice. De asemenea, este folosit pentru a conține animale precum vaci, oi, porci etc. Nu are nimic de-a face cu vânătoarea. Avem la dispoziție toate certificatele legale pentru producerea și comercializarea gardurilor electrice. Aceasta este singura soluție legală pentru cei care doresc să-și protejeze plantațiile.

   Este gardul electric periculos pentru oameni?

   Gardul electric pentru animale nu este periculos nici pentru oameni, nici pentru animale. Ca în orice, chiar și pentru gardurile electrice există un standard care stabilește valorile care trebuie respectate. Energizatorul de gard este un produs care emite impulsuri intermitente cu un amperaj redus.

   De ce ai nevoie pentru un gard electric pentru mistreți și alte animale?

   Pentru a crea un gard electric pentru animale ai nevoie de: un energizator Gemi - 100% Made in Italy - pentru garduri care transporta curentul la gard, un fir conductor electrificat pentru gard si izolatoare pentru garduri electrificate infiletate pe stalpi pentru a sustine sarma. .

   De ce să introduceți 3 poli pentru împământarea gardului electric?

   Împământarea este un lucru fundamental pentru funcționalitatea gardului electric pentru animale, de aceea este recomandat să o faceți corect. Pentru a avea descărcarea totală a curentului de către energizator este necesar să se facă împământarea introducând în pământ 3 stâlpi zincați de 1 metru. Acestea trebuie pozitionate la 3 metri una de alta, la 80 cm in pamantul umed si la 20 cm in exterior, iar apoi sa le conecteze cu cablul galben. Impreuna cu gardul electric furnizam doar 1 metru de cablu care trebuie conectat la primul stalp. Se recomanda sa o faci acolo unde este prezenta vegetatiei, deci un sol umed. Solul arid nu este conductiv. Conform testelor efectuate, amplasarea a 3 stâlpi pe orice tip de teren nu va fi nicio problemă de funcționalitate. Dacă puneți o singură miză, puterea curentului simțit va fi mai mică decât raza sa și animalele vor putea trece gardul.

   Cât durează o baterie pentru energizatorul portabil și pe care ar trebui să îl folosesc?

   Pentru un energizator B12 este suficient să folosiți o baterie auto de 12V 40Ah. Autonomia, dacă nu există dispersie în gardul electric, este de aproximativ 10/12 zile. Altfel dureaza mai putin.

   Curentul este puțin departe de incinta animalelor electrice. Ce sa fac? Cum să unești două garduri?

   Daca curentul este departe de gardul electric, pentru energizatorul tau Gemi - 100% Made in Italy - avem cablul de trecere de inalta tensiune care poate functiona la suprafata sau in subteran, fara a se descarca. Cu acest cablu este posibil să transportați curent pe gard, fără nicio dispersie. Cablul pentru garduri electrice poate fi folosit și pentru a uni două garduri, apoi conectați un capăt la un prim gard și celălalt capăt la un al doilea gard, când există distanță mică între un gard și altul.

   Cum să vezi dacă există electricitate pe gard?

   Pentru a verifica dacă există curent pe gardul electric pentru animale, trebuie doar să aduceți vârful unei șurubelnițe cu mâner izolat la câțiva mm distanță de sârma gardului. În momentul în care auziți un ticăit, înseamnă că există curent pe gardul electric.

   Cum se instalează gardul electric?

   Un energizant nu poate fi ținut în aer liber. Trebuie păstrat în interior pentru a preveni deteriorarea cauzată de vreme. Pentru a-și descărca tot curentul, acesta trebuie împământat prin introducerea în pământ a 3 stâlpi zincați de 1 metru. Acestea trebuie amplasate la 3 m una de alta, la 80 cm in pamant (ud) si la 20 cm in exterior, iar apoi conectate cu cablul galben-verde. Dispozitivul are la ieșire un cablu pozitiv roșu care este conectat la gard și un cablu galben-verde care este conectat la primul țăruș de pământ. Nu conectați niciodată două electrificatoare la același fir, deoarece cele două impulsuri se pot anula reciproc, provocând probleme. Puteți conecta două electrificatoare la același gard, dar păstrați-le pe două linii separate de sârmă.