Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

Brandul GEMI a luat naștere în 1983 din experiența lui Domenico Giangreco, specialist în domeniul electronicii industriale și al automatizării. GEMI s-a remarcat întotdeauna prin înaltă tehnologie și profesionalism, atât în ​​proiectarea și dezvoltarea produselor, cât și în atenția acordată clientului. O parte a acestui accent este capacitatea de a testa produse timp de 100 de zile, cu rambursări complete și fără a fi nevoie să furnizeze niciun motiv.
Valorile GEMI sunt punctele sale forte: calitate, corectitudine și servicii pentru clienți. De-a lungul anilor, compania s-a remarcat in productia de extractoare de cosuri, ridicandu-se in topul sectorului la nivel mondial.

Nava emblematică a producției este aspiratorul GEMI, rezultat al colaborării dintre Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) și Universitatea Basilicata - Departamentul de Inginerie și Fizică a Mediului în „Proiectul de dezvoltare a unui sistem de optimizare a unui sistem inovator de aspirare”.

Proiectele nu se opresc însă aici: GEMI Elettronica colaborează cu universități și institute profesionale, pentru cercetarea și dezvoltarea de produse mereu în top.

Certificările noastre pentru extractoare de seminee

Gemi în Europa

Certificari

Gemi Elettronica - Registered Trademark