Șemineul sau grătarul tău emană fum? Soluția problemei este extractorul electric de fum Gemi

Șemineul sau grătarul tău emană fum? Soluția problemei este extractorul electric de fum Gemi

Extractorul de coș Gemi este singura soluție certificată capabilă să rezolve problema fumului din coșul din locuință.

Salvatore da Catania are un șemineu în mediul rural pe care îl folosește ca grătar; înainte de a cumpăra turela de fum Gemi au existat dificultăți de tiraj.
Șemineul aprins a făcut inutilizabil întregul apartament. După achiziționarea detectorului de fum Gemi, clientul a rezolvat toate problemele de fum generate de șemineu.
Rezultatul final este extraordinar, clientul este pe deplin mulțumit.

Rețineți înălțimea considerabilă a coșului de fum, dar, în ciuda acestui fapt, extractorul electric de fum Gemi este încă capabil să-și îndeplinească perfect sarcina: rezultatul final este unic în felul său, problema fumului cauzat de grătar a fost complet rezolvată.
Puteți vedea diferența incredibilă a rezultatului care apare atunci când extractorul electric de fum Gemi este pornit (foto stânga) față de când este oprit (foto dreapta).
Când este pornit, extractorul electric de fum Gemi rezolvă problema complet, în timp ce atunci când este oprit, fumul revine. Fumul este tras într-un mod foarte eficient de către ventilatorul coșului Gemi; totul este aspirat din casă, făcând în sfârșit șemineul pe deplin utilizabil.
Este important de subliniat că extractorul electric de fum Gemi este capabil să rezolve această problemă ținând ușile și ferestrele închise; si, având în vedere că șemineele se folosesc mai ales iarna, când este frig, acest fapt reprezintă un aspect fundamental care trebuie luat în considerare.

Clientul nostru activează regulatorul de turație (care îți permite să reglezi forța de aspirație de la o putere minimă de 1 până la maxim 6) direct de la a șasea viteză; a șasea viteză care, după cum se poate vedea, facilitează și aprinderea focului în sine. Totuși, trebuie menționat că extractorul electric de fum Gemi este evident eficient chiar și atunci când puterea este scăzută la 4. De fapt, a fost creat pentru a fi perfect eficient la orice viteză.

Extractorul de fum Gemi pozitionat pe acoperis, la iesirea gripei, este dotat cu console reglabile pentru iesiri patrate sau dreptunghiulare ca in acest caz. In cazul in care iesirea din cosul este rotunda, problema nu exista insa, deoarece asigurand masurarea diametrului exterior al acestuia i se va da adaptorul rotund care va permite pozitionarea extractorului de fum Gemi pe canalul de fum.
Ventilatorul de cos Gemi este vopsit in intregime la exterior atat din motive estetice cat si pentru a-i spori durabilitatea de-a lungul anilor. De fapt, nu necesită întreținere pe parcursul anilor de utilizare și doar datorită puterii sale poate îndepărta aproximativ 70% din funingine care se creează în interiorul coșului de fum.

Se vede miscarea ventilatorului plasat la viteza a patra ceea ce permite un tiraj excelent de fum.

Ca și la ventilatorul de coș Gemi profesional în cauză, condensatorul de pornire este amplasat exterior, astfel încât să fie departe de sursele de căldură; acest lucru permite extractorului electric de fum Gemi să reziste chiar și la un foc prelungit, având o rezistență la temperaturi ridicate ce ajunge până la 700°C. Conexiunea se aduce de la cutia de pornire la regulatorul de viteză, iar asamblarea este foarte simplă; pentru cei cu puțină dexteritate se poate face și bricolaj.

De fapt, puteți găsi video-tutoriale ale ansamblului și pe youtube

Cu o simplă achiziție, ventilatorul de horn Gemi, clientul nostru se poate bucura în sfârșit de jarul său și poate face un grătar frumos în peisajul său rural frumos.

Gemi Elettronica produce extractoare electrice de fum pentru seminee, gratare, pizzerii, restaurante si cuptoare, garantand calitate si functionalitate.
Ventilatorul de coș Gemi vă permite să obțineți satisfacția maximă a clienților săi.

Gemi Elettronica cu ventilatorul său pentru coș de fum este răspunsul la problema fumului de coș din casă.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q