Soba ta de șemineu emană fum? Aspiratorul electric de fum este soluția

Soba ta de șemineu emană fum? Aspiratorul electric de fum este soluția

După cum se poate observa în acest videoclip, ventilatorul electric pentru coșul Gemi permite eliminarea totală a fumului care iese din coșul din casă.
Clientul nostru arată cum, înainte de a cumpăra extractorul nostru electric de fum, nu a fost posibil să țină deschisă ușa sobei sale.
Astfel, șemineul este practic inutilizabil.

Rezultatul obtinut in urma montajului extractorului nostru electric de fum, dupa cum vedeti, a fost extraordinar. Problema fumatului este complet rezolvată.
Aspiratorul electric de fum Gemi este format dintr-un regulator de viteza, cu ajutorul caruia poti introduce puterea pe care ti-o doresti cel mai mult.
Acest regulator dispune de o siguranță de protecție, buton pornit/oprit și buton pentru reglarea vitezei de la 1 la 6. Putem observa cum extractorul electric de fum funcționează perfect chiar și la viteza a treia, cu emisii de zgomot și consum de energie electrică practic zero.

Poți să faci jarul fără ca acest lucru să creeze probleme de fum în interiorul apartamentului. La curățarea cenușii coșului se evită dispersarea acesteia în mediul înconjurător.

Punerea extractorului de fum la viteza 6 mai permite, pe langa un tiraj clar mai mare, si o autocuratare a funinginei.
În trecut, însă, era necesară curățarea coșului de fum pentru a fi efectuată de mai multe ori pe parcursul unui singur an. De fapt, ajută la îmbunătățirea curățării gripei cu 70%. Tocmai din acest motiv nu necesita intretinere de-a lungul anilor.

Când este oprit, în mod evident ventilatorul nostru pentru coș de fum nu împiedică evacuarea naturală a fumului.
De fapt, atunci când extractorul de fum este oprit, fumul iese regulat. Ca și în acest caz, de fapt, fiind o sobă cu șemineu, cu ușa închisă se poate opri cu usurință extractorul electric de fum fără a afecta funcționarea naturală a întregului proces. Acest lucru ne permite să avem cât mai multă căldură utilă pentru încălzirea caloriferelor.
Asamblarea este foarte usor de realizat; atat in ceea ce priveste racordarea electrica a regulatorului cat si pentru pozitionarea aspiratorului electric propriu-zis de fum pe cos.
Puțină îndemânare manuală este suficientă pentru a proceda cu asamblarea chiar și în mod autonom, prezența unui expert nu este necesară.

În acest sens, există și tutoriale video pe youtube utile pentru asamblare, traduse în peste 30 de limbi diferite.

Poți folosi extractorul nostru electric de fum pentru orice ventilator de coș de fum: fie cu o ieșire pătrată sau dreptunghiulară (vom furniza consolele reglabile), fie, ca în cazul de față, cu o ieșire rotundă (vom oferi adaptorul în funcție de diametrul pe care îl furnizezi).
Motorul este produs integral de noi. Nu conține piese din plastic, iar în cazul modelului profesional în cauză, condensatorul de pornire este adapostit într-o cutie mică departe de sursele de căldură, astfel că extractorul profesional nu topește condensatorul nici în cazul unui incendiu prelungit. Rezistă la o temperatură de 700 ° C.

Exteriorul este vopsit integral la temperatură ridicată atât din motive estetice, cât și pentru o rezistență mai îndelungată de-a lungul anilor; acest model profesional beneficiază de o garanție de 15 ani.

După trei ani, extractorul electric de fum este complet intact, cu o absență totală a ruginii, ceea ce permite o viață lungă a produsului de-a lungul anilor.

Unii clienți ne trimit mărturii ale extractoarelor electrice de fum Gemi care încă funcționează după 30 de ani.

Doar cu extractorul electric de fum Gemi te poți bucura în sfârșit de șemineul tău.

Gemi Elettronica este soluția pentru eliminarea fumului din coșul de fum acasă. Cumpărați la preț de fabrică direct de pe site-ul nostru.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A