Vântul puternic suflă fumul din șemineu în casa ta? Ventilatorul de coș Gemi este soluția

Vântul puternic suflă fumul din șemineu în casa ta? Ventilatorul de coș Gemi este soluția

Aspiratorul de fum Gemi pentru coș de fum este capabil să permită o aspirație excepțională a gripei tale chiar și cu vânt puternic sau alte condiții meteorologice nefavorabile.

S-a întâmplat de multe ori ca, atunci când vânturile se schimbă și în anumite condiții climatice, coșul tău de fum să nu poată avea un tiraj suficient.
Fumatul în casă este o problemă care distinge multe seminee și care se accentuează, în unele cazuri, mai ales în circumstanțe particulare: precum vânturile puternice.
Cu puterea sa, ventilatorul coșului ajunge până la 3800 de metri cubi/oră și, prin urmare, reușește să contracareze o condiție extremă care nu poate fi prevăzută, cum ar fi vântul puternic. Poți vedea din recenzia video a clientului nostru că, în ciuda unei condiții de vânt foarte puternic, practic o furtună care aproape rupe copacii, extractorul de coșuri Gemi își îndeplinește perfect sarcina.

Fumul se ridică de-a lungul gripei și iese din ea, de parcă vântul nu ar fi bătut. Mai mult, dacă ești îngrijorat în legătură cu stabilitatea extractorului de fum Gemi amplasat pe acoperiș în caz de vânt puternic, te poți liniști, pentru că, atât în cazul în unui extractor de fum pentru coșuri cu console reglabile (deci cu evacuare de fum pătrată sau dreptunghiulară), cât și a unui extractor de fum pentru șeminee cu adaptor rotund, extractorul de fum Gemi este extrem de stabil: cu ambele soluții, parcă ar fi ancorat de coș.

Una dintre principalele caracteristici ale extractorului electric de fum Gemi este că atunci când este oprit nu împiedică evacuarea naturală a fumului; deci daca ai un șemineu care degajează fum doar la anumite vânturi, poți opri cu usurință extractorul de fum Gemi, pentru că atunci când este oprit nu va afecta ieșirea de fum.
Un alt beneficiu este capacitatea extractorului de fum de a evita dispersarea cenușei în mediul înconjurător în timpul curățării șemineului și, prin urmare, în același timp, de a reduce total inhalarea fumurilor cancerigene care ies din coș.

Ventilatorul coșului de fum permite, de asemenea, datorită structurii sale, să prevină pătrunderea picăturilor de apă în coș în caz de ploaie abundentă. La baza grilei de protectie, de fapt, are o inclinatie foarte usoara si o mica ridicare in structura de baza care ii permite sa impiedice intrarea picaturilor de apa.

Doar extractorul electric de fum Gemi este capabil să combată fumul chiar și în condiții climatice nefavorabile.

Gemi Elettronica și ventilatoarele de coș de fum sunt soluția la problema fumului cauzat de vânturile puternice.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s