Grătar: cum să rezolvi problema excesului de fum în mediu

Grătar: cum să rezolvi problema excesului de fum în mediu

Una dintre cele mai frecvente probleme ale unui gratar este cu siguranță prezența constantă a excesului de fum în mediul înconjurător.
Dacă ai o afacere sau un grătar pe care îl folosești cu prietenii tăi, cu siguranță ai fost nevoit să te lupți cu fumul din șemineu de multe ori.

Fumul generat de un grătar poate fi foarte greu de limitat din mai multe motive: atât pentru că fumurile generate de produsele alimentare, precum carnea, care sunt gătite la grătar sunt mult mai pline decât cele ale unui șemineu obișnuit de casă cu ardere a lemnelor, cât și pentru că în cele mai multe cazuri ești obligat să poziționezi grătarele de gătit în partea din față a gurii grătarului.

Această situație face imposibilă desenarea grătarului în sine, deoarece fumul generat de grătar tinde să se ridice spre exteriorul coșului de fum, și nu de-a lungul gripei. Se poate crede că soluția la problema fumului de grătar ar putea fi deplasarea grătarului de gătit mai mult spre interior, dar aceasta variantă nu ar fi suficientă și, în plus, nu este convenabilă din punct de vedere al gătirii alimentelor.

De fapt, după cum puteți vedea din recenzia video, grătarul este amplasat în față și, datorită folosirii ventilatorului de coș, fumul se ridică perfect de-a lungul gripei. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără un aspirator electric de fum.

Conform recenziei video,problema fumului grătarului a fost rezolvată doar datorită extractorului electric de fum de la Gemi Elettronica.

Dacă, odată ce ați achiziționat extractorul de fum Gemi, credeți că extractorul de fum nu poate fi folosit pentru o perioadă îndelungată de timp, nu vă faceți griji, deoarece acesta nu are limită de timp în utilizare; de fapt, poate fi activ timp de multe ore chiar și fără întreruperi, fără a-i fi afectată durata de viață.

Pentru a rezolva problema fumului de gratar, braseria din recenzia video a ales un extractor de fum model profesional, care are ca principale caracteristici o putere de aspirare care ajunge până la 3800 metri cubi/oră și o rezistență la temperaturi ridicate de 700 de grade.

Indicele de rezistenta la temperaturi ridicate este foarte important pentru un gratar intrucat in majoritatea cazurilor cosul acestuia depaseste cu greu 3-4 metri. Iar pentru coșurile de fum mai mici de 3-4 metri, o rezistență la temperaturi ridicate de 700 de grade poate fi un factor de maximă importanță.
O alta caracteristica unica a ventilatorului de cos electric Gemi este faptul ca este echipat cu un regulator cu 6 trepte.
Cu acest instrument, de fapt, clientul este cel care decide câtă putere să dea extractorului electric de fum, în funcție de cantitatea de fum generată de grătar.

Cu siguranță este cu totul altceva să ieși dintr-un restaurant sau de la un grătar cu prietenii și să nu simți pe haine un miros neplăcut, generat de un grătar care emană mult fum.

Cea mai eficientă soluție pentru eliminarea excesului de fum într-un anumit mediu este instalarea extractorului electric de fum Gemi, care permite un tiraj excelent în coș.

Recenzia video prezintă extractorul de fum pentru grătar cu bază rotundă, Cu toate acestea, Gemi Elettronica este capabilă să ofere orice măsură rotundă doar pe baza diametrului exterior al ieșirii de fum; în același timp, extractorul de fum poate fi instalat și pe orice coș pătrat sau dreptunghiular, datorită folosirii trusei de console reglabile.

Aspiratorul electric de fum pentru seminee Gemi Elettronica este singurul produs capabil sa rezolve problema fumului generat de un gratar, care poate fi achizitionat direct de aici.

În cadrul universului Gemi, suntem mândri să vă prezentăm gama noastră largăde aspiratoare de fum pentru șeminee, fiecare cu caracteristici unice carevor satisface diversele nevoi ale clienților noștri. Dedicarea noastră cătreexcelență ne-a ghidat în dezvoltarea unei selecții variate de modele,asigurându-ne că fiecare detaliu a fost atent proiectat și îngrijit.

Aspiratoarepentru șeminee "de bază": Tiracamino pentru cei carecaută soluții fiabile și eficiente, punem la dispoziție linia noastră deaspiratoare pentru șeminee de bază. Aceste modele au fost concepute pentru aoferi performanțe solide la un cost accesibil, garantând o eliminareeficientă a fumului fără a compromite calitatea.
Caracteristicileprincipale: 300 C° de aspirație, 3 ani de garanție și 2500 M³/h putere deaspirație.

Aspiratoarepentru șeminee "profesionale": Dacă în schimbcăutați performanțe de nivel profesional, caracterizate de și mai multăputere și fiabilitate, extractorii noștri de fum profesionali sunt alegereaideală.
Caracteristicile principale: 700 C° de aspirație, 6 ani degaranție și 3800 M³/h putere de aspirație.

Colectia noastră se extinde și la o varietate de extractoare realizate cumateriale de înaltă calitate, inclusiv oțel inoxidabil și cupru.

Aspiratoarepentru șeminee "din oțel": Extractoarele din oțelîncarnează o eleganță modernă și sunt construite pentru a rezistaprovocărilor timpului, oferind o aspirație eficientă și un stilsofisticat.

Aspirator de fum electric cu 6 viteze, proiectat integraldin oțel inoxidabil Aisi 304. Datorită structurii sale, aspiratorul de fumrezistă la coroziunea cauzată de agenții atmosferici și de sarea marină,pentru o durată de viață mai lungă. Puterea motorului 3800m³/h, instalabilpe orice mărime de coș de fum. Tiracamino rezistent până la 700°, în caz deincendiu.

Aspiratoarepentru șeminee "din cupru": Pe de altă parte,extractoarele din cupru nu numai că reflectă o frumusețe clasică, dar semândresc și cu caracteristici de rezistență în timp.
Aspiratorul de fumcomignol din cupru este vârful gamei de aspiratoare electrice Gemi.Construit integral din oțel inoxidabil Aisi 304, pentru a permite rezistențala agenții atmosferici și la sarea marină. O atenție deosebită și laestetică, datorită placării cu cupru. La fel ca și modelul profesional"testa di moro", aspiră 3800m³/h și rezistă până la 700°. Rezolvareaproblemei fumului garantată. Ideal pentru șeminee, sobe, grătare, cuptoareetc. Garanție pe întreaga structură a tiracamino-ului pentru 10 ani.

Cumpără acum!.