Ai o problemă cu fumatul în pizzeria ta? Îți prezentăm consecințe și soluții

Ai o problemă cu fumatul în pizzeria ta? Îți prezentăm consecințe și soluții

Una dintre cele mai mari pasiuni culinare din Italia și din lume este cu siguranță pizza.
Pe lângă faptul că este o tradiție de origini italiene, pizza și o seară la pizzerie reprezintă și un moment de relaxare și socializare care nu poate rămâne indiferent celor care doresc să petreacă o seară în compania prietenilor și rudelor.

Cine nu a mers niciodată la o pizzerie cu prietenii pentru a-și încuraja echipa preferată? Sau la o întâlnire cu iubita sau iubita sau iubitul său? Sau pur și simplu pentru a petrece o seară diferită cu familia?
Cu aceste ocazii, însă, s-a întâmplat să întâlnească o situație nepotrivită și anume prezența fumului în pizzerie. a preveni acest lucru, ar trebui să instalezi un extractor de fum.
De altfel, in multe cazuri, fie ca se utilizează cuptoare pe lemne sau electrice, pizzeriile pot deveni un mediu cu exces de fum.
Fumatul într-o pizzerie este o problemă care îi afectează în primul rând pe clienții pizzeriilor, care se trezesc întorcându-se acasă cu hainele înmuiate de fum; această problemă afectează și imaginea pizzeriei în sine.
Este binecunoscută, de fapt, importanța pe care o pot juca recenziile clienților pentru pizzerii. O recenzie negativă, cauzată de prezența fumului într-o pizzerie, poate duce la pierderea oricăror alți viitori clienți noi.
Problema este mai puțin sesizabilă de cei care au posibilitatea de a oferi clienților locuri la exterior sau într-un mediu separat de locul în care se află cuptorul. Nu toată lumea are această posibilitate; dar chiar și cei care o au se confruntă cu problema fumatului în pizzeria lor și ar trebui să fie înclinați să o rezolve, în beneficiul pizzeriei și a întregului personal care lucrează în pizzerie.
Fumul din cuptorul dintr-o pizzerie poate fi foarte intens având în vedere necesitatea de a avea mereu o flacără deschisă, potrivită pentru o gătire adecvată și rapidă a pizzei.
Singura solutie valabila pentru a rezolva problema fumului intr-o pizzerie este instalarea unui extractor electric de fum.
Aspiratorul electric de fum, cu motor fortat, este singurul instrument capabil sa extraga tot fumul generat de cuptorul unei pizzerii.
Gemi Elettronica oferă posibilitatea alegerii dintr-o gamă largă de diferite modele de aspiratoare de fum.
Extractorul de fum ideal pentru pizzerii de la Gemi Elettronica este modelul profesional, care garanteaza o putere de aspirare de 3800 de metri cubi pe ora si rezistenta la temperaturi ridicate de 700 de grade.
Aspiratorul electric de fum Gemi este echipat cu un regulator cu 6 trepte, cu ajutorul căruia poți modifica puterea de aspirare în funcție de nevoile tale.
Daca deții un local, cu o investiție mică, poți cumpăra extractorul electric de fum Gemi Elettronica și rezolva cu ușurință toate problemele legate de fumatul într-o pizzerie!

Aspiratorul electric de fum Gemi Elettronica este un produs 100% Made in Italy, la fel ca pizza: excelență italiană.
Cumpăra online direct la: /182-chimney-fan-professional-steel-model