Cum să evitați pătrunderea mistreților și a porcilor spini în grădină: cum să construiți un gard electric

Cum să evitați pătrunderea mistreților și a porcilor spini în grădină: cum să construiți un gard electric

Cum să ții mistreții și alte animale sălbatice departe de pământul lor?
Antreprenorii agricoli sau micii fermieri privați dedicați cultivării pământului au trăit, cel puțin o dată, experiența invaziei faunei sălbatice care le amenință culturile (cum ar fi, de exemplu, pătrunderea mistreților, porcilor spinosi, căprioarelor).

Una dintre cele mai folosite metode de a ține animalele departe de pământ este gardul electric. Pe lângă combaterea intruziunii animalelor sălbatice, poate fi folosit și pentru a proteja și delimita animalele de fermă într-o anumită zonă.

Gardul electric functionează datorită impulsurilor de curent generate de un energizator. Două conexiuni separate pornesc de la energizor: una la gardul creat de firul conductor și alta la pământ.

Cum să construiești un gard electric?

Se recomandă ca gardul electric să fie împământat cu 3 stâlpi zincați, așezați la 3 metri unul de altul.

Când un animal atinge gardul electrificat, va experimenta un șoc electric care va dura miimi de secundă. În acest fel, animalul se va îndepărta.

Cum să ții mistreții departe: de ce ai nevoie pentru a face un gard electric?

Pentru a construi un gard electric este necesar să ai câteva componente de bază, inclusiv energizatorul, firul conductor, izolatorii, stâlpul de împământare și alte materiale.

Gemi Elettronica este compania italiană care produce toate materialele necesare pentru realizarea unui gard electric.

Energizatorul este dispozitivul care generează impulsuri electrice către gard. Alegerea energizatorului potrivit este esențială pentru a avea curentul potrivit pe gard. Prima distincție se face în funcție de tipul de alimentare, care poate fi: baterie de 12 V (care poate fi combinată și cu un panou solar care reîncarca bateria); curent 220 V.

Diversele energizante ale Gemi Elettronica pot acoperi de la 5 km la 8 km de perimetru real, cu impulsuri generate de la 10000 V la 15000 V, în funcție de modelul ales.

Cum să alungi mistreții: alegerea firului comun

Alegerea firului comun depinde de lungimea incintei și de animalele pentru care aceasta este construită. De fapt, fiecare fir are propria rezistență și propria capacitate de dispersie, indicată în ohm/m. Cu cât valoarea ohm/m este mai aproape de zero, cu atât scurgerea curentului va fi mai mică, astfel încât gardul va funcționa mai bine.

Firul conductor trebuie trecut în interiorul izolatoarelor, care sunt instrumente care fixează și distanțează firele electrice de stâlpii folosiți la construirea gardului electric.

Izolatoarele se deosebesc în funcție de tipul de stâlp pe care urmează să fie aplicate. Stalpii pot fi de fapt din lemn sau fier. Deci, există izolatori cu șuruburi pentru stâlpi de lemn și izolatori pentru tije de fier.

Gemi Elettronica este capabilă să furnizeze produse cu marcajul CE, fabricate în Italia, garanție de siguranță maximă, atât pentru oameni, cât și pentru animale.

Toate produsele pot fi achiziționate făcând clic aici.

Cum să alungi mistreții: alegerea firului comun
Alegerea firului comun depinde de lungimea incintei și de animalele pentru care este făcută incinta. De fapt, fiecare fir are propria rezistență și propria capacitate de dispersie, indicată în ohm/m. Cu cât valoarea ohm/mt este mai aproape de zero, cu atât scurgerea curentului va fi mai mică, astfel încât gardul va funcționa mai bine.

Firul conductor trebuie trecut in interiorul izolatoarelor, care sunt instrumente care fixeaza si distanteaza firele electrice de stalpii folositi la construirea gardului electric.


Izolatoarele se deosebesc în funcție de tipul de stâlp pe care urmează să fie aplicate. Stalpii pot fi de fapt din lemn sau fier. Deci, există izolatori cu șuruburi pentru stâlpi de lemn și izolatori pentru tije de fier.

Gemi Elettronica este capabilă să furnizeze produse cu marcajul CE, fabricate în Italia, garanție de siguranță maximă, atât pentru oameni, cât și pentru animale.

Toate produsele pot fi achiziționate făcând clic aici.

Gama de produse pentru gard electric de la Gemi

La Gemi, compania noastră, puteți găsi nu doar o selecție vastă de conductorpentru gard electric, ciși o gamă largă de electrificatoare, oferind nu mai puțin de 5 tipuridiferite, fiecare cu caracteristici specifice și avantaje unice:

Electrificatoare de la 220V la curent cu ofuncționare perfectă și sigură pentru garduri de până la 5km;

Electrificator de la 220V la curent cu o funcționareperfectă și sigură pentru garduri de până la 8km;

Electrificator de la 12V/220V la baterie cu ofuncționare perfectă și sigură pentru garduri de până la 5km și 6J;

Electrificator de la 12V/220V la baterie dotat cu 2baterii cu o funcționare perfectă și sigură pentru garduri de până la 5km și6J;

Electrificator de la 12V/220V la baterie dotat cu unpanou solar cu o funcționare perfectă și sigură pentru garduri de până la5km și 6J.

În plus, oferim o gamă largă de fire și curele electrice de cea mai înaltăcalitate, împreună cu izolatori proiectați pentru a se potrivi oricărui tipde suport pe care îl veți alege pentru gardul dvs. electric:

Izolatori pentru stâlpi din lemn;

Izolatori pentru stâlpi din fier;

Izolator cu dublu cârlig;

Șurub pentru izolatori de stâlpi din lemn pentru gardelectric.

Noi la Gemi ne distingem de concurență datorită experienței noastre de cincidecenii în domeniu și capacității noastre de a oferi soluții personalizatepentru nevoile specifice ale fiecărui client. Atentia noastră față de clienteste meticuloasă, oferind un serviciu complet de asistență începând de lamomentul achiziției care nu se oprește la momentul achiziției. Suntemdisponibili telefonic la +390287165556, princhat sau prin e-mail.

Beneficiile achiziționării de la Gemi

  1. Returnare gratuită în termen de 100 de zile;
  2. Livrare rapidă în întreaga lume
  3. Toate produsele sunt fabricate de noi în Italia cu materii prime de ceamai înaltă calitate;
  4. Toate produsele sunt conforme cu normele legale de siguranță și suntcertificate;
  5. Avem peste 5000 de recenzii pe cel mai important portal de recenzii dinlume: Trustpillot;
  6. Experiența noastră de patru decenii este la dispoziția dvs. înîntregime.
  7. Avem aproape 1000 de videorecenzii pe portalul de videorecenziiTrustVideos, în care există videomărturii ale utilizatorilor.

Cumpără acum!.